Maatwerk eLearning en content ontwikkeling

Bel Mij Offerte aanvragen

Beschrijving

Maatwerk is de basis van alle (online) trainingen en eLearning van AVK. Wij ontwikkelen content en eLearning op basis van de wensen van jouw organisatie. Of het nu om Microsoft Office gaat of bijvoorbeeld een softwaretool die speciaal voor jullie organisatie is gemaakt. Wij verdiepen ons snel in de werkwijze die wordt gehanteerd en maken daar een hapklare eLearning of ‘2 Minuten leren video coaching’ van. Eventueel toegespitst op een team of functiegroep (denk bijvoorbeeld aan SharePoint voor het secretariaat of Excel voor Financials).

eLearning op maat gemaakt voor jouw organisatie, afdeling of team

Wij ontwikkelen de content en eLearning helemaal zelf en bieden het aan op ons Blended Leren Portaal: Trainen.Online. Organisaties kunnen zelfs een zogenaamde ‘privat portal’ (privé portaal) afnemen die wordt opgemaakt in de eigen huisstijlkleuren (en logo’s).

In de maatwerk eLearning komen alleen die onderdelen aan bod die ook daadwerkelijk worden gebruikt binnen de organisatie, afdeling of team. Tevens kan gebruik gemaakt worden van bestanden en opslaglocaties waar de organisatie al mee werkt. Dat maakt de online leren module meteen een stuk praktischer en herkenbaar voor de gebruikers. Eigenlijk kan ieder gewenst onderdeel met betrekking tot slimmer werken worden geïntegreerd in de eLearning!

Ondersteunende content ontwikkeling

Naast e-Learning en videocoaching bieden wij ook ondersteunende content aan zoals een Chatbot in MS Teams, QRC’s, Sneltoetsen muismatten, Etiquette posters en infographics, serious games en sjablonen en templates ontwikkeling.

Benieuwd naar wat AVK kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen