Digitale etiquette posters en infographics

Bel Mij Offerte aanvragen

Écht overstappen op Microsoft 365 en Teams vraagt een nieuwe werkwijze van jou en van je collega’s. Hoog tijd voor een digitale etiquette!

Beschrijving

Écht overstappen op Microsoft 365 en Teams vraagt een nieuwe werkwijze van jou en van je collega’s. Hoog tijd voor een digitale etiquette!

Een nieuwe werkwijze aanleren is niet voor iedereen even makkelijk. Het risico van terugvallen in oude gewoontes ligt als snel op de loer. Zeker als niet duidelijk is waarom je op een andere manier moet gaan werken of de voordelen daar niet van ziet. Het is dus belangrijk om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Want als een of meerdere collega’s een andere werkwijze hanteren, raken documenten zoek of circuleren er meerdere versies. En dat is maar een van de vele ervaringen die we opgedaan hebben tijdens Microsoft 365 trajecten met onze klanten.

Digitale etiquette posters en infographics

Tijdens een Microsoft 365 traject maak je als organisaties veel keuzes. Welke werkwijze past bij jullie en wat ga je wel of juist niet gebruiken van de vele mogelijkheden die Microsoft 365 biedt. Aan de hand van de gemaakte keuzes ontwikkelen we een digitale etiquette. Een set met duidelijke afspraken over welk programma je waarvoor gebruikt, waar je documenten opslaat en hoe je omgaat met de interne communicatie. Stap je bijvoorbeeld over op Microsoft Teams waarmee je grotendeels interne e-mail communicatie overbodig maakt.

Naast eindgebruikerstrainingen (online of klassikaal) hebben we bij AVK een veertigtal digitale etiquette posters/infographics ontwikkeld om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en de kennis te borgen. Uit deze posters maken we een selectie met de belangrijkste punten voor jouw organisatie. Deze posters kunnen op strategische plekken worden opgehangen als reminder voor de gemaakte afspraken en correcte werkwijze. De posters kunnen uiteraard ook digitaal in de interne communicatie worden verwerkt.

Digitale etiquette in Teams - poster 1 Digitale etiquette in Teams - poster 7 Digitale etiquette in Teams - poster 14

Momenteel hebben we zo'n veertig posters ontwikkeld met onderwerpen die wij tegen kwamen tijdens Microsoft 365 trajecten.

Het leuke van de posters en de discussies die ontstaan tijdens brainstorm- en advies-sessies, is dat er altijd weer nieuwe ideeën voor posters ontstaan. Zo co-creëren we een echte win-win situatie. Want van het delen van onze en jullie ervaringen, kan uiteindelijk iedereen weer profiteren.

Net als bij onze trainingen is ook hier sprake van maatwerk en worden de uitingen aangepast aan de situatie binnen jullie organisatie.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Bij afname van een Microsoft 365 traject training verstrekken wij deze posters geheel kosteloos.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen