2 minuten leren – Maatwerk Video Coaching

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Borg opgedane kennis en realiseer daadwerkelijk gedragsverandering met een nieuwe manier van leren: 2 minuten leren. Digitale coaching in de vorm van korte inspiratievideo’s.

Categorie:

Beschrijving

Wat is AVK ‘2 minuten leren’?

AVK ‘2 minuten leren’ is digitale coaching in de vorm van korte inspiratievideo’s. Omdat we weten dat je echt wel wilt veranderen, maar dat een steuntje in de rug best fijn is. Het enige dat je hoeft te doen is: iedere dag 2 minuten tijd investeren. Zo simpel is het. Je ontvangt gedurende 2 maanden iedere week twee video’s van ‘AVK 2 minuten leren’. Professionele ondersteuning om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten. Snelle video’s met tips en tricks vóór, tijdens of na jouw werkdag. Een korte video die je bekijkt op je laptop, tablet of mobiel. Bijvoorbeeld in de trein op weg naar kantoor, na de lunch in de lift of in de auto voordat je naar huis rijdt. Kies jouw geschikte moment voor de trainingen en merk direct dat je effectiever en efficiënter gaat werken als je deze kennis in de praktijk brengt.

Bij de ‘2 minuten leren’ methode van AVK zorgen we voor drempelloze borging van nieuwe kennis en helpen we deelnemers concrete stappen te maken bij gedragsveranderingen.

Waarom '2 minuten leren' van AVK?

Uit onderzoeken blijkt dat je een deel van wat je geleerd hebt in een klassikale training binnen 2 maanden weer vergeet als je het niet direct toe gaat passen. Als je jouw gedrag echt wil veranderen, dan zul je daar wat moeite voor moeten doen.

 

Als je 2 maanden zeer bewust bezig bent met het aanpassen van je gedrag of werkwijze, dan wordt het onderdeel van je systeem en gaat het voortaan automatisch.

 

Lees hier meer over het borgen van kennis en waarom de '2 minuten leren' methode zo effectief is.

Maatwerk video coaching

Bij AVK geloven we dat 'leren en ontwikkelen' een voortdurend proces is en dat een combinatie van 'klassikaal leren' en dagelijks op de eigen werkvloer werken aan je ontwikkeling, bewezen succesvol is. Daarom kun je ervoor kiezen om na een training ook van digitale coaching te profiteren. Naast maatwerk trainingen bieden we ook maatwerk video coaching aan in de vorm van '2 minuten leren' video's. Op basis van de wensen en werkwijze binnen de eigen organisatie. Op deze manier helpen we deelnemers om ook na de training actief aan de slag te blijven gaan met inzichten uit de training.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2 minuten leren – Maatwerk Video Coaching” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Je investering

Wil je een eigen 2 minuten leren video reeks laten ontwikkelen?
Neem contact met ons op, dan bespreken we de wensen en maken we een prijsopgaaf op maat.

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen