2 minuten leren – Maatwerk Video Coaching

Bel Mij Offerte aanvragen
(3 klantbeoordelingen)
(3 klantbeoordelingen)

Borg opgedane kennis en realiseer daadwerkelijk gedragsverandering met een nieuwe manier van leren: 2 minuten leren. Digitale coaching in de vorm van korte inspiratievideo’s.

Beschrijving

2 Minuten leren van AVK bestaat uit digitale coaching in de vorm van korte inspiratievideo’s. Wij hebben de ‘2 Minuten leren’ methode ontwikkeld om opgedane kennis beter te borgen en concrete stappen te maken bij gedragsveranderingen. Deze vorm van microleren bestaat uit maatwerk video coaching over ieder gewenst onderwerp op het gebied van slimmer werken op kantoor.

Wat is 2 Minuten leren?

2 Minuten leren is een vorm van microleren. Een 2 Minuten leren module bestaat uit diverse coaching video’s over een bepaald onderwerp. 2 Minuten leren kan worden ingezet als losse eLearning module of als blended leervorm in combinatie met een (online) training. In de 2 Minuten leren video’s krijgen deelnemers in kleine stapjes informatie aangeboden, al dan niet gevolgd door een oefening of vraag. De video’s worden 1 of meerdere keren per week rechtstreeks naar de deelnemers gemaild. Elke video bevat een terugblik of verdieping op een theoretisch onderdeel en zet je meteen aan het werk met een kleine opdracht of reflectie. De activerende opdracht/tip zorgt niet alleen voor het beter onthouden en opdoen van meer kennis, maar heeft ook positieve invloed op je houding en gedrag. Met elke video neem je een kleine stap in de goede richting en na afronding van een reeks ben je echt een stap verder of heb je jouw doelen behaald. Op deze manier leer je telkens een nieuw onderdeel en wordt je niet overspoeld met informatie. Het geleerde zal daardoor veel beter beklijven.

Lees hier meer over het borgen van kennis en waarom de ‘2 minuten leren’ methode zo effectief is.

Maatwerk video coaching

Bij AVK geloven we dat ‘leren en ontwikkelen’ een voortdurend proces is en dat een combinatie van ‘klassikaal leren’ en dagelijks op de eigen werkvloer werken aan je ontwikkeling, bewezen succesvol is. Daarom bieden we naast maatwerk trainingen ook maatwerk video coaching aan. Deze coaching video’s worden door ons gemaakt op basis van de wensen en werkwijze binnen jouw eigen organisatie. Op deze manier helpen we medewerkers om actief aan de slag te blijven gaan met het veranderproces.

In overleg bepalen we hoe we de 2 Minuten leren video’s in gaan zetten. Veelal worden deze gebruikt in een blended leren methode waarbij klassikale trainingen worden ondersteund met eLearning en microleren video’s. Dit kan vanuit ons eigen Blended Leren Portaal: Trainen.Online.

Benieuwd wat AVK voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Inhoud coaching video's

De inhoud van de coaching video's wordt in overleg met de organisatie bepaald en hangt af van de te behalen doelstellingen. Na een uitgebreide intake zetten wij de content in grote lijnen uit ter goedkeuring en gaan dan aan de slag met het opnemen en bewerken van de coaching video's.

Een van de voordelen van deze methode is dat we verschillende video's kunnen aanbieden die specifiek zijn toegespitst op een afdeling of team. Op het secretariaat kan de werkwijze bijvoorbeeld net even anders zijn dan bij sales.

Waarom '2 minuten leren' van AVK?

Uit onderzoeken blijkt dat je een deel van wat je geleerd hebt in een klassikale training binnen 2 maanden weer vergeet als je het niet direct toe gaat passen. Als je jouw gedrag echt wil veranderen, dan zal je daar wat moeite voor moeten doen.

Als je 2 maanden zeer bewust bezig bent met het aanpassen van je gedrag of werkwijze, dan wordt het onderdeel van je systeem en gaat het voortaan automatisch.

Lees hier meer over het borgen van kennis en waarom de '2 minuten leren' methode zo effectief is.

 

 

3 beoordelingen voor 2 minuten leren – Maatwerk Video Coaching

  1. Anoniem – Brabantia

    De Excel opleiding is zeer fijn en leerrijk verlopen, Dick is een vat vol ervaring en brengt het ook goed over.

  2. Nicole Geerts – WonenBreburg

    Prettig, goede opbouw, fijne interactie, prettige uitleg.

  3. Florian Feist – Ecco Leather

    Heel erg interessant.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Wil je een eigen 2 minuten leren video reeks laten ontwikkelen?
Neem contact met ons op, dan bespreken we de wensen en maken we een prijsopgaaf op maat.

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen