Live Leren op afstand – Online klassikale training

Bel Mij Offerte aanvragen
(5 klantbeoordelingen)
(5 klantbeoordelingen)

Bij Live Leren volg je een AVK maatwerk training op afstand in onze online omgeving. Je staat in direct contact met de trainer en je collega’s waarbij je live de interactieve presentatie volgt.

Beschrijving

Er zijn diverse manieren om een maatwerk training te volgen. De moderne tijd vraagt om een moderne aanpak. AVK presenteert Live Leren: jouw online klassikale training. Leren op afstand was nog nooit zo dichtbij…

Live Leren: jouw online klassikale training!

 • Live met de trainer in beeld
 • Interactieve training op afstand
 • Video-beeld van de trainer en de training
 • Educatie non stop door live vragen stellen

Bij Live leren volg je een maatwerk AVK training met een kleine groep collega’s in onze online omgeving. Je wordt uitgenodigd aan de online klas en staat in direct contact met onze trainer en je collega’s. Je ziet de trainer in beeld en de presentatie die wordt gegeven. De voordelen: geen reistijd, makkelijker plannen, kortere sessies, voordelig in prijs!

Zowat al onze klassikale maatwerk trainingen kunnen online op afstand verzorgd worden. Neem voor meer informatie contact met ons op of geef in je offerte aanvraag aan dat je graag online trainingen wilt plannen.

Waarom kiezen voor online leren?

De laatste paar jaar hebben we al veel trainingen op afstand gegeven. Niet alleen door de Corona crisis, maar ook omdat de markt daar langzaam maar zeker klaar voor is. Het plotselinge thuiswerken heeft wel voor een enorme toename gezorgd. Het gros van de organisaties ziet nu ook de vele voordelen die thuis werken en thuis studeren te bieden hebben.

We zijn immers files beu, vinden de CO2 afdruk van het reizen naar een trainingslocatie steeds meer onacceptabel of krijgen het maar niet voor elkaar om de agenda’s van de deelnemers op elkaar af te stemmen. Daarom is online leren of een mix van verschillende leervormen (blended learning) vaak een betere keuze. Om dit nog meer te stimuleren planten we nu voor iedere online training een boom in naam van jouw organisatie! Lees hier meer over deze actie.

Verschillende vormen van op afstand leren

Naast onze vernieuwde Live Leren aanpak bieden we ook diverse andere manieren van online leren aan.

We adviseren de verschillende leervormen te combineren voor het optimale effect bij het behalen van leer- en veranderdoelen. Neem contact met ons op en wij stellen de meest ideale mix samen om jouw doelen te behalen.

De inhoud wordt op basis van maatwerk bepaald. Nagenoeg alle trainingen die op deze site staan kunnen als training op afstand worden aangeboden.

Een uitzondering is bijvoorbeeld de Insights Discovery training.

Live leren kan worden aangeboden in blokken. Een blok kan bijvoorbeeld meerdere keren per week gepland worden. Je kunt als deelnemer dan zelf bepalen welk blok je wanneer volgt. Ideaal wanneer het lastig blijkt om agenda's op elkaar af te stemmen voor een klassikale training.

Live leren heeft de volgende kenmerken:

 • Je volgt de training op je eigen laptop, de trainer is live in beeld en jij kan kiezen wel of niet je webcam aan te zetten
 • Je hoeft in principe niets te installeren, tenzij je de Chrome browser niet op je PC hebt staan. Deze vind je hier.
 • De training wordt gegeven via MS Teams. Heb je geen Teams dan kan je de online versie gebruiken in je browser.
 • Wanneer een training op maat wordt aangeboden, kan er ook gekozen worden voor Skype of Whereby als platform.
 • Een headset (koptelefoon+microfoon) is aanbevolen voor de beste ervaring.
 • Zowat elke training op onze website kan via live leren worden aangeboden.
 • Live leren is milieuvriendelijk trainen op afstand.
 • De sessies duren c.a. 2,5 uur (incl. korte pauzes) en je kan meerdere sessies op 1 dag volgen/plannen.

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

Voor iedereen die een training wil volgen maar daarvoor niet wil of kan reizen. Bijvoorbeeld om files te ontwijken of als je meer milieu bewust wilt werken.

Maar ook als het binnen de organisatie of je team lastig blijkt te zijn om alle agenda's op elkaar af te stemmen. Live Leren kan in blokken van een 1 uur op meerdere tijdstippen per week worden aangeboden zodat deelnemers zelf kunnen bepalen welk blok zij willen volgen.

5 beoordelingen voor Live Leren op afstand – Online klassikale training

 1. Sonja Nelisse

  Een praktijkgerichte training, waarmee je direct aan de slag kan. Een goede uitleg. Goed georganiseerd met uitleg van de meest gebruikte functies

 2. Anoniem

  Duidelijk en leerzaam.

 3. Anoniem

  Zeer leerzaam en leuk! Prima tempo, gelegenheid om tussendoor te oefenen. Veel bewondering voor de docent, die iedereen op afstand goed in de gaten houdt!

 4. Marcel Rijkeboer

  Goed en leerzaam

 5. Anton Berkhout

  Goede training. Ik ben veel wijzer geworden over Teams.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 69,50 p.p. 

 • Maximaal 10 personen per groep

 • Een sessie duurt 2,5 uur inclusief mini pauzes.

 • Prijzen zijn inclusief telefonische intake en exclusief BTW

 • Grotere groepen, kortere en langere duur van de sessies zijn op aanvraag mogelijk


TIP: Combineer een Live leren sessie met een Online Coaching Strippenkaart. Stel vragen over waar je in de praktijk tegen aanloopt, krijg je leer- en veranderdoelen weer helder en borg je opgedane kennis. Een groep van bijvoorbeeld 10 personen kan al een online klassikale training volgen in combinatie met 15 minuten 1 op 1 online coaching, voor slechts € 102,- p.p.! 

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen