AVK Webinars

Bel Mij

AVK Webinars

Naast privat maatwerk webinars organiseert AVK jaarlijks een aantal gratis webinars voor haar klanten. Deze webinars hebben ieder een eigen thema die te maken hebben met Slimmer werken op kantoor.

Categorie:

Beschrijving

Een webinar is een van de digitale vormen van training geven die in de plaats van, of als aanvulling op een klassikale traininge verzorgd kan worden. Een webinar kan worden gevolgd door een (in principe) onbeperkt aantal deelnemers, op verschillende locaties tegelijkertijd. Webinars worden gegeven door ervaren AVK trainers en zijn interactief.

Openbare Live Webinars

Naast privat maatwerk webinars, organiseert AVK jaarlijks een aantal gratis webinars voor haar klanten. Deze webinars hebben ieder een eigen thema die te maken hebben met Slimmer werken op kantoor.

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige LIVE Webinars? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Recente Webinars opnieuw bekijken: Onderstaande AVK webinars zijn opgenomen en kunnen na het invullen van je naam en mailadres opnieuw worden gevolgd (uiteraard niet meer interactief).

Private maatwerk Webinars
Een private webinar van AVK wordt altijd op maat gemaakt, gebaseerd op de wensen van de organisatie. Webinars worden gegeven vanaf een afgesloten portal waar alleen deelnemers op kunnen inloggen (vanaf iedere gewenste locatie). Bovendien kan een webinar worden opgenomen zodat deelnemers deze later nog eens terug kunnen kijken en bepaalde onderdelen kunnen herhalen. Zowat alle AVK trainingen kunnen als webinar worden verzorgd. Neem voor meer informatie over maatwerk webinars contact met ons opof vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AVK Webinars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij

Je investering

Onze openbare klantwebinars zijn geheel gratis. Het enige wat wij vragen is tijdsinvestering. Neem contact met ons op voor meer informatie over private webinars of vraag meteen een offerte aan. Wij helpen je graag verder.