e-learning Microsoft 365

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Over e-learning Microsoft 365

Microsoft 365 is een succesvolle cloud oplossing waar steeds meer organisaties mee werken. Maar haal je er wel alles er uit? Na het volgen van het Microsoft 365 e-learning pakket kun je slimmer en efficiënter werken met Microsoft 365.

Beschrijving

e-learning Microsoft 365 is een succesvolle cloud oplossing van Microsoft waar steeds meer organisaties mee werken. Maar haal je er wel alles er uit? Deze online e-learning is recent weer geheel bijgewerkt en dus helemaal actueel.

Microsoft 365 heeft veel mogelijkheden, vele daarvan zijn onbekend en ongebruikt. In onze klassikale training Office 365 hebben we altijd aandacht voor meer productiviteit en beter samenwerken. Het is te merken aan de populariteit van deze training dat er behoefte is aan verdieping en herhaling. Met onze e-learningMicrosoft 365 bieden wij inzicht in de mogelijkheden en geven we desgewenst per thema verdere verdieping.

Bekijk ook onze andere Microsoft Office Trainingen en overige trainingen.

Inhoud e-learning Slimmer werken met Microsoft 365

In onze e-learning wordt Microsoft 365 besproken vanuit het perspectief van de eindgebruiker en hoe deze slimmer kan werken met de tools en apps. De Microsoft 365 e-learning bestaat uit de volgende modules:

 1. Introductie Microsoft 365
 2. OneDrive
 3. Werken met MS Teams
 4. Vergaderen met MS Teams
 5. Slimmer werken met MS Teams, de beste tips en tricks
 6. Andere interessante Microsoft 365 apps
 7. Enkele SharePoint tips

Werkwijze Microsoft 365 e-learning

AVK heeft zelf een interactieve leeromgeving ontwikkeld (www.trainen.online) omdat wij verder willen gaan dan de standaard knoppen trainingen. Ons doel is niet alleen de beheersing van het programma en de functies, maar juist het op een slimmere en efficiëntere manier werken met Microsoft 365.

Door gebruik te maken van instructievideo's, vragen en interactieve knoppen leert de deelnemer op een leuke manier de leerstof tot zich te nemen. De online e-learning Microsoft 365 training bestaat uit verschillende lessen. Binnen een les wordt er via verschillende instructievideo's kennis overgebracht. Tijdens de video verschijnen er interactieve knoppen in beeld die verwijzen naar oefeningen en tips. Dit zorgt er niet alleen voor dat de deelnemer leuker leert, maar er wordt ook op een duurzamere manier kennis opgedaan. Daarnaast zorgt het ervoor dat de deelnemer het programma leert kennen en er snel en efficiënt mee aan de slag kan gaan. Aan het eind van iedere instructievideo worden vragen gesteld waarin de meest essentiële informatie van die instructievideo worden getoetst. Er wordt na het beantwoorden van de vragen direct feedback gegeven, een belangrijk onderdeel in het leerproces. Aan het eind van iedere les wordt een samenvattend resultaat getoond aan de deelnemer.

Kortom, door gebruik te maken van de AVK online leeromgeving leren deelnemers door interacties en instructievideo's hoe zij efficiënter kunnen werken.

Maatwerk e-learning en trainingen Microsoft 365

Wij bieden je een maatwerk oplossing voor al je Microsoft 365 opleidingen en/of bijscholingen.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de verschillende e-learning modules, al dan niet in combinatie met 1 of 2 dagdelen workshop. Ook is het mogelijk om maatwerk e-learning modules te ontwikkelen, bijvoorbeeld speciaal afgestemd op de behoeften van een team of afdeling.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “e-learning Microsoft 365” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragenKoop nu

Je investering

eLearning Office 365 training

 • Losse accounts: € 24,95

 • 10 - 24 accounts: € 22,-

 • 25 - 49 accounts: € 19,-

 • 50 - 99 accounts: € 15,-


Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

KORTING: Bij afname van een klassikale training Microsoft 365 i.c.m. e-learning betaal je slechts € 15,- voor de bijbehorende e-learning module (per deelnemer).

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen