Agenda

Open Inschrijvingen: Training AI en de impact op jouw werk

AI Training - de impact van AI op jouw werk. Open inschrijving trainingen op meerdere datums en locaties.

Wegens groot succes hebben we nieuwe data gepland voor de open inschrijving training ‘AI en de impact op jouw werk’. Ben je klaar om een sprong te maken in je professionele ontwikkeling en je werkzaamheden naar nieuwe hoogten te tillen? Ontdek dan de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) en de ongekende impact die het kan hebben op jouw werk! In deze training ga je praktisch aan de slag achter je eigen laptop!

Schrijf nu in >>

Datums en locatie op

AVK innovatiecoach Marianne H.M. Smits neemt je tijdens deze dagen mee op reis door de wereld van Artificial Intelligence. De kosten voor deze training bedragen € 399,- inclusief lunch, exclusief BTW.

Schrijf nu in >>

Waarom de training AI en de impact op jouw werk?

In de snel veranderende wereld van vandaag is het essentieel om voorop te blijven lopen. AI is niet langer een toekomstvisie, maar een onmiddellijke realiteit. Deze training biedt jou de kans om te begrijpen hoe AI werkt, hoe het wordt toegepast in verschillende sectoren en hoe je het kunt integreren in jouw werk op kantoor. Als kantoormedewerker is het van cruciaal belang om de fundamentele beginselen van AI te begrijpen en te leren hoe je eenvoudige AI-tools kunt benutten om je werkzaamheden efficiënter te maken.

Onze AI-training behandelt de meest recente ontwikkelingen in AI-technologie, inclusief de voordelen en uitdagingen die hiermee gepaard gaan. Bovendien voorzien we je van praktische tips en advies over hoe je kunt omgaan met de impact van AI op je dagelijkse taken. Naast strategieën voor doordacht gebruik, reiken we ook richtlijnen aan voor veilig, ethisch en verantwoord gebruik van AI. Deze training is zorgvuldig samengesteld om je de inzichten te verschaffen die je nodig hebt om de voordelen van AI te omarmen en ervoor te zorgen dat je niet achterblijft in deze snel evoluerende digitale wereld. Ook ga je zelf aan de slag met diverse AI tools, zodat je ook echt kan oefenen met het schrijven van bijvoorbeeld de optimale prompt.

Schrijf nu in >>

Inhoud van deze open inschrijving AI training

 1. De Fascinerende Reis van AI: Duik diep in de geschiedenis en evolutie van AI en begrijp waarom het de toekomst van werk vormgeeft.
 2. AI als Jouw Onmisbare Partner: Ontdek hoe je AI kunt inzetten als je onmisbare metgezel in de kantooromgeving met praktische inzichten en strategieën.
 3. De Kracht van Spraakgestuurde AI: Verken de verbazingwekkende mogelijkheden van spraakgestuurde AI en hoe het jouw werk transformeert.
 4. AI in Microsoft 365: Optimaliseer je gebruik van Microsoft 365 met AI-aangedreven tools die je workflow vereenvoudigen.
  Zelf aan de slag met Bing Chat Enterprise.
 5. Ontmoet ChatGPT: Maak kennis met ChatGPT en leer hoe je deze krachtige taal-AI kunt inzetten voor tekstgeneratie, het beantwoorden van vragen en meer.
  Zelf aan de slag met het scrhijven van Prompts
 6. Verder dan de Bekende Namen: Ontdek boeiende AI-innovaties zoals Dall-E, Google Bard en Bing AI, en begrijp hoe ze je werk kunnen verbeteren.
  Zelf aan de slag met genereren van afbeeldingen
 7. De Ethische Aspecten van AI: Ga dieper in op de uitdagingen en ethische vraagstukken rond AI, waaronder deepfakes, copyright, privacy en ethische overwegingen. Leer hoe je feiten kunt onderscheiden van fictie in een wereld waar AI soms voor verwarring kan zorgen.
 8. Afsluiting: Verkrijg de tools en kennis die je nodig hebt om op een veilige, verantwoorde en ethische manier met AI te werken, zodat je klaar bent voor de toekomst.

Schrijf nu in >>

Deze AI training liever in-company?

Wij verzorgen de training ‘De impact van AI op jouw werk’ ook in-company voor jouw eigen organisatie. De training bestaat dan uit maatwerk en wordt geheel toegespitst op de wensen en behoeften die binnen jouw team of organisatie van belang zijn. Klik hier voor meer informatie.