AI Training: De impact van AI op jouw werk

Bel Mij Offerte aanvragen

Ontdek de toekomst van AI en de impact daarvan op jouw werk in onze AI-training. Leer de essentiële vaardigheden om AI-tools effectief te gebruiken, begrijp de ethische implicaties en bereid je voor op een AI-gedreven wereld.

Beschrijving

In deze AI training gaan we in op de impact van AI op jouw werk. De AI-revolutie is er en is onomkeerbaar. In een wereld waarin AI een onmiskenbare rol speelt, is het van cruciaal belang om niet alleen bij te blijven, maar voorop te lopen in jouw vakgebied. Deze training voor kantoormedewerkers is jouw unieke kans om te leren hoe je AI niet alleen kunt omarmen, maar ook kunt gebruiken om jouw productiviteit, creativiteit en werkplezier naar nieuwe hoogten te brengen.

AI heeft een grote impact op jouw werk

De opkomst van AI heeft de manier waarop we kantoorwerk doen al veranderd, maar dit gaat nog veel ingrijpender veranderen. Als professional is het cruciaal om de impact van AI te begrijpen en te leren hoe je deze technologie effectief kunt benutten. AI kan je bijvoorbeeld helpen met teksten schrijven, beslissingen nemen, sheets maken, foto’s en filmpjes bewerken, informatie verzamelen en ga zo maar door. Elke dag komen er tientallen nieuwe AI tools die jouw werk kunnen veranderen.

Het gebruik van AI maakt je werk productiever maar roept ook ethische vragen op. Privacy, bias, verantwoordelijkheid en transparantie zijn belangrijke zorgen. Privacy van gegevens moet worden beschermd, bias moet worden gecontroleerd en er moeten duidelijke regels zijn voor wie verantwoordelijk is bij fouten. Bovendien is transparantie in het gebruik van AI van essentieel belang voor vertrouwen en ethische normen in de werkomgeving.

AI Training voor kantoormedewerkers

De wereld van AI groeit snel en heeft invloed op vrijwel elk aspect van onze werkzaamheden in moderne kantooromgevingen. Als kantoormedewerker is het essentieel om de basisprincipes van AI te begrijpen en te leren hoe je eenvoudige AI-tools kunt gebruiken om je werk efficiënter te maken.

We hebben het in deze AI training over de nieuwste ontwikkelingen in AI-technologie, de voordelen én uitdagingen ervan. En natuurlijk krijg jij praktische tips & adviezen hoe om te gaan met de invloed van AI op je dagelijkse taken. Naast tips en tricks voor slim gebruik, krijg je ook handvatten voor veilig, integer en ethisch gebruik. Deze training is ontworpen om je de inzichten te bieden die je nodig hebt om de voordelen van AI te omarmen en te zorgen dat je niet achterblijft in deze snel veranderende digitale wereld.

Bekijk ook eens onze AI training voor assistants. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Nieuw: Open inschrijving

Schrijf nu in voor de training AI en de impact op jouw werk - 28 november UtrechtDeze training is nu ook beschikbaar als open inschrijving. Je kunt je nu inschrijven om deze training te volgen op 28 november in Utrecht. Tijdens deze enerverende dag neemt AVK Innovatiecoach Marianne H.M. Smits je mee in de wereld van AI en wat dat betekent voor jouw werk op kantoor.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Al onze trainingen worden op basis van maatwerk verzorgd. Onderstaande inhoud is en voorbeeld van een mogelijke dagindeling.

Inhoud AI Training: De impact van AI op jouw werk

  • Een diepe duik in AI: Verken de fascinerende geschiedenis en evolutie van AI, en begrijp waarom het de toekomst van werk vormgeeft.
  • AI als jouw Co-Piloot: Leer hoe je AI kunt inzetten als jouw onmisbare partner in het kantoorleven, met praktische inzichten en strategieën.
  • Spraakgestuurde AI: Ontdek de verbazingwekkende mogelijkheden van spraakgestuurde AI en hoe het jouw werktransformeert.
  • AI in Microsoft 365: Haal het maximale uit Microsoft 365 met AI-aangedreven tools die jouw workflow vereenvoudigen.
  • Meet ChatGPT: Maak kennis met ChatGPT en leer hoe je deze krachtige taal-AI kunt gebruiken om teksten te genereren, vragen te beantwoorden en meer.
  • Verder dan de bekende namen: Ontdek fascinerende AI-innovaties zoals Dall-E, Google Bard en Bing AI, en begrijp hoe ze jouw werk kunnen verbeteren.
  • De schaduwzijde van AI: Ga dieper in op de uitdagingen en ethische vraagstukken van AI, inclusief deepfakes, copyright, privacy en ethische overwegingen. Leer hoe je feiten kunt onderscheiden van fictie in een wereld waarin AI soms voor verwarring kan zorgen.
  • Afsluiting: Krijg de tools en kennis die je nodig hebt om op een veilige, verantwoorde en ethische manier met AI te werken, zodat je klaar bent voor de toekomst.

Wil jij jouw professionele reis verrijken, je horizon verbreden en voorbereid zijn op de AI-gedreven toekomst? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor deze boeiende AI-training en laat AI jouw bondgenoot worden op weg naar succes!

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen