Yammer Training

Bel Mij Offerte aanvragen

De training Yammer draait om “anders digitaal samenwerken”, minder e-mailen en slim communiceren in communities.

Beschrijving

De Microsoft Yammer training draait om “anders digitaal samenwerken”, minder e-mailen en slim communiceren in communities. Tijdens de training Yammer leer je niet alleen optimaal met een tool als Yammer te werken, maar ook effectief te communiceren, minder te e-mailen en op een prettige en productieve manier samen te werken.

Bekijk ook onze andere Office 365 trainingen.

Wat is Yammer?

Microsoft Yammer is een enterprise social network, ofwel een intern social media hulpmiddel. Een oplossing waarbij medewerkers van een organisatie beter online samenwerken en informatie niet langer verloren gaat.
Kijk voor meer informatie bijvoorbeeld op: https://about.yammer.com 

Veel organisaties hebben al kennis gemaakt met Yammer. Niet iedere organisatie implementeert Yammer op de juiste manier… Of liever: de meeste organisaties implementeren Yammer niet op de juiste manier, maar gaan het gewoon gebruiken. Plug and play, hoe moeilijk kan het zijn? Helaas is het gebruik van Microsoft Yammer zonder doordachte doelen en strategische keuzes meestal geen succes; de acceptatiegraad en dus ook het uiteindelijke gebruik van de tool zijn alles behalve optimaal. De tool wordt niet gebruikt waarvoor deze is ontworpen en verdwijnt langzaam weer uit de organisatie.

En dat terwijl een tool als Microsoft Yammer juist de toekomst van Het Nieuwe Werken behelst. Minder e-mailen en community based werken. Met een op maat gemaakte Office training Yammer, met slimme use cases die werken en onze ervaren trainers kun je van jouw Yammer implementatie WEL een succes maken.

Wil je de pc vaardigheid van jou en/of je team verbeteren? Bekijk dan ook onze andere trainingen.

Wat leer je in de training Yammer?

Na afloop van deze Microsoft Yammer training weet je wat een enterprise social network is, hoe je effectief kunt navigeren in Yammer, wat de mogelijkheden zijn van Yammer en hoe je beter kunt samenwerken door:

 • het plaatsen van berichten met rijke media
 • het plaatsen van aankondigingen en bijvoorbeeld polls
 • hoe je een Yammer community slim in kan richten

Wij laten zien welke voordelen Yammer brengt voor uw organisatie en leren je zo de hoge meerwaarde kennen van een enterprise social network. Tevens presenteren we enkele use cases voor succesvol gebruik van een social intranet.

Voorbeeld programma Microsoft Yammer training

 • Introductie; Waarom enterprise social networking?
 • Email-minderen, waarom eigenlijk?
 • Mogelijkheden van Yammer voor uw organisatie.
 • Profiel aanmaken en beheren.
 • Verschillende soorten berichten (posts) plaatsen.
 • Interactie: @Mentions, tags, liken, reageren, herplaatsen.
 • Gebruik maken van groepen.
 • Inrichten en beheren van groepen.
 • Profiel beheer.
 • Zoeken.
 • Yammer op je mobiel of tablet.
 • Praktijk voorbeelden.

Maatwerk training Yammer

Onze Microsoft Yammer trainingen worden op maat gemaakt en geheel aangepast aan de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem voor meer informatie contact met AVK op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

De Yammer training wordt op-maat gemaakt op jouw wensen, en is derhalve geschikt voor alle type gebruikers. Eindgebruikers, early adaptors, implementatiebegeleiders, kortom alle personen die de kansen die Yammer biedt willen verkennen en optimaal willen benutten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yammer Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,95 p.p. excl. BTW

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op basis van jouw specifieke wensen.

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen