Papierloos Werken op het Secretariaat Training

Bel Mij Offerte aanvragen

In deze training laten wij je zien welke hulpmiddelen er zijn om het papierloze werken te ondersteunen, welke invloed deze hebben op jouw werk op het secretariaat en hoe je jouw werk optimaliseert.

Beschrijving

In de training Papierloos Werken op het Secretariaat laten wij je zien welke hulpmiddelen er zijn om het papierloze werken te ondersteunen, welke invloed deze hebben op jouw werk en hoe je jouw werk optimaliseert.

Training Papierloos Werken op het Secretariaat

Het papierloze kantoor is een doel dat steeds meer realiteit wordt, onder andere door de invoering van Het Nieuwe Werken. Zowel uit onderzoek als uit praktijkervaringen wordt duidelijk dat de rol en werkwijze van het secretariaat en de managementondersteuners wezenlijk aan het veranderen is.

Welke nieuwe hulpmiddelen zijn er die het papierloos werken op het secretariaat ondersteunen? Welke invloed hebben deze op de secretariële werkzaamheden en hoe ga je deze hulpmiddelen gebruiken? De weg naar een andere manier van werken op het secretariaat is een intensieve reis die je nú gaat starten.

Nog slimmer werken op het secretariaat? Bekijk dan ook onze andere trainingen.

De training wordt op maat samengesteld, specifiek toegespitst op jouw organisatie. Enkele van de hoofdonderwerpen:

  • Ontwikkelingen op het gebied van Het Nieuwe Werken.
  • De verschillende onderdelen van het kantoorwerk.
  • Welke innovatieve hulmiddelen dragen bij aan papierloos werken.
  • Handvatten om de werkwijze te optimaliseren.
  • Welke invloed hebben nieuwe hulpmiddelen op jouw werk en hoe ga je deze gebruiken.
  • Stappenplan HNW op het secretariaat.

De voordelen van Papierloos Werken op het Secretariaat

In één dag bieden wij u antwoorden op de vragen die u hebt m.b.t. Papierloos Werken en Het Nieuwe Werken op het secretariaat. Je krijgt instrumenten en een stappenplan aangereikt om te starten met jouw eigen succesvolle implementatie. Kennis delen en kennis maken in een interactieve bijeenkomst binnen een setting van maximaal 15 deelnemers.

Maatwerk in-company training

AVK is gespecialiseerd in op maat gemaakte trainingen bij jou op locatie. De exacte inhoud van de Papierloos Werken training wordt in overleg met jou en jouw team samengesteld.

Wij bieden maatwerk thematrainingen voor alle afdelingen in jouw organisatie. Onderwerpen uit de verschillende 'Het Nieuwe Werken'-trainingen zijn onderling uitwisselbaar. Je hebt dus altijd de juiste training voor jezelf, jouw organisatie, team of afdeling.

Waarom trainen bij AVK?

Papierloos Werken is behoorlijk populair geworden de laatste paar jaar sinds de opkomst van mobiele apparatuur. AVK is echter al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in innovatief werken op kantoor.

Onze trainers Marianne H.M. Smits en Bouke van Kleef hebben onder andere nauw samengewerkt bij diverse innovatieve projecten waaronder Het Kantoor van de Toekomst. Als consultant zijn zij betrokken bij enkele van de grote pioniers in Het Nieuwe Werken.

Daarnaast zijn zij auteur van diverse boeken en vakblad artikelen. Onze trainingen zijn van hoge kwaliteit en worden ook zo beoordeeld door onze cursisten. Een enthousiaste en bezielende training, afgestemd op de wensen en verwachtingen van de deelnemers.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

De training Papierloos werken op het secretariaat is bedoeld voor alle medewerkers op het secretariaat.

Benieuwd of deze training iets voor jou en je team is?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Papierloos Werken op het Secretariaat Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen