Papierloos vergaderen met OneNote Training

Bel Mij Offerte aanvragen
(1 klantbeoordeling)
(1 klantbeoordeling)

In de training Papierloos vergaderen met OneNote leer je de fijne kneepjes van het papierloos voorbereiden van een vergadering en het papierloos vergaderen. Je krijgt praktische tips om direct digitaal aan de slag te gaan met Microsoft OneNote.

Beschrijving

In de training Papierloos Vergaderen met OneNote krijg je praktische tips die je meteen kunt toepassen bij de volgende vergadering. Daarnaast leer je de mogelijkheden van Microsoft OneNote als praktisch hulpmiddel voor papierloos werken.

Wij geven in deze Office training praktische handvatten voor het maken van duidelijke (interne) afspraken voor gebruik en toepassing van dit hulpmiddel zonder dat het vergaderen wordt vertraagd.

Bekijk ook onze andere Office 365 trainingen.

OneNote als digitaal vergaderdossier

Microsoft OneNote is een gedegen concurrent en handige tool voor papierloos vergaderen (en werken). Vooral vanwege de directe interactie met de pc of kantoorserver en natuurlijk het MS Office pakket. De huidige hardware, software en apps maken de overstap naar papierloos vergaderen steeds gemakkelijker. Bovendien blijkt digitaal vergaderen in de praktijk veel efficiënter en productiever; als je maar de juiste kennis hebt.

Voor de gemiddelde kenniswerker is het veelal routine om de meeste zaken op papier bij te houden. Maar met de juiste apps en technieken kun je met OneNote de vergaderingen vele malen efficiënter en leuker maken én heb je jouw vergaderstukken altijd bij de hand.

Gebruik OneNote als een handzaam en doorzoekbare dossiermap: van vergaderstukken tot digitale takenlijst. Bovendien kun je makkelijk tegelijkertijd (samen-)werken met collega's in een gedeeld OneNote Notitieblok.

Enkele van de vele mogelijke onderwerpen die kunnen worden opgenomen in deze maatwerk training:

 • OneNote jargon en verkennen van de mogelijkheden
 • Navigatie in OneNote
 • Het klaarzetten van een vergadering in OneNote door het secretariaat of de secretaris
 • Het maken van aantekeningen in OneNote op digitale stukken
 • OneNote ook HET hulpmiddel voor papierloos werken (lees ons blog voor meer info)
 • Tips voor tijdens de vergadering
 • Tips voor na de vergadering
 • Welke stukken hoe lang bewaren in OneNote
 • Actielijsten
 • Geavanceerde OneNote functies zoals audio, tekstherkenning, audio opnames en nog veel meer
 • Een kritische blik op je vergadering

 

In-company maatwerk Training Papierloos vergaderen met OneNote

AVK is gespecialiseerd in trainingen op maat en op locatie. Samen met jouw team stellen we de training samen, aan de hand van wensen en behoeften. Na deze training weet het team precies hoe OneNote effectief in te zetten voor papierloos werken en vergaderen.

Het werk dat wij doen bij papierloos vergaderen is gericht op:

 • Kiezen: Gezamenlijk de doelstellingen bepalen en kiezen van de juiste tablet en app die past bij jouw functionele eisen, wensen en budget.
 • Inrichten: Het helpen bij de inrichting van de nieuwe werkprocessen en het maken van uniforme afspraken voor het vergaderen en werken zonder papier conform de gestelde doelstellingen. Denk hier bijvoorbeeld aan de wijzigingen in de secretariële processen.
 • Trainen: Het trainen en enthousiast maken van de eindgebruikers conform de doelstellingen.

Nazorg

We beschikken over een uitgebreide helpdesk die u en uw gebruikers kunnen raadplegen en waar ook direct vragen gesteld kunnen worden aan onze trainers. Daarnaast geven we ook functiegerichte Tips & Tricks trainingen zoals: effectief werken met tablets, MindMappen op de tablet, notuleren op de tablet, Snellezen etc.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

1 beoordeling voor Papierloos vergaderen met OneNote Training

 1. Sharmila Soekhlall – Hoogheemraadschap van Rijnland

  De training werd verzorgd door Inge Verweij, wederom perfect! Heb in 3 uur zeer veel geleerd, en ook gelijk zeer handige tips over outlook gekregen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 69,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen