Office Migratie Training

Bel Mij Offerte aanvragenBrochure

Voorkom met deze training productiviteitsverlies bij de overstap naar MS Office 2013, 2016 of Office 365.

Beschrijving

Maak kennis met onze jaren lange ervaring op het gebied van functiegerichte en praktische MS Office trainingen. Wij leren je in deze migratie training niet alleen de nieuwe functie maar vooral hoe je efficiënter en dus sneller kunt werken met een nieuwe Office versie!

Een totaaloplossing bij de overstap naar de nieuwste Office versie

Waarom trainen bij de overstap naar een nieuwe Office versie?

De nieuwe MS Office versies zijn op meer dan 500 punten aangepast. Deze veranderingen en verbeteringen hebben een behoorlijke impact op de fundamentele werking van de MS Office applicaties. Zij hebben tot doel om efficiënter en dus sneller te kunnen werken. Maar het risico is groot dat de persoonlijke productiviteit juist gaat afnemen doordat medewerkers veelal op zoek gaan naar de oude, bekende opties en maar zelden spontaan gebruikmaken van de nieuwe functies. Dit wordt o.a. gestaafd door enkele gerenommeerde studies en rapporten (Forrester and Answer Research, Wall Street Journal).

Een migratie naar een nieuwe Office versie creëert ook druk op de interne helpdesk; de tijd om alle vragen te kunnen beantwoorden ontbreekt vaak. Door een migratie te begeleiden met een goed ‘Plan van Aanpak’, voorzien van een oplossing op maat, zullen de medewerkers optimaal gebruik leren maken van de nieuwe software. Hierdoor blijkt in de praktijk dat het enthousiasme en daarmee de acceptatiegraad binnen de onderneming vele malen hoger ligt.

Je kunt dus zeker stellen dat een goed uitgevoerde migratie (inclusief trainingen) zichzelf terugbetaalt en zelfs in de toekomst geld oplevert.

Onze expertise; jouw winst:

 • Migratie planning naar Office 2013 – 2016 – 365
 • Intake, wenseninventarisatie en op maat maken van trainingen
 • Planning en uitvoering van de migratie trainingen & workshops
 • Communicatie met de medewerkers over de planning
 • Online trainingsbeheer en administratie
 • Helpdesk en vraagbaak als nazorg en ondersteuning
 • Optimale huisstijl in Office
 • Huisstijl integratie in het Office lint
 • Hulpmiddelen zoals Quick refference Cards en Sneltoetsen muismat

Office migratie training op maat, toegespitst op jouw bedrijf

Tijdens de uitgebreide intake leggen wij de doelstellingen vast en kijken wij samen met jou hoe we de medewerkers het beste voorbereiden op de migratie. We maken een keuze uit het aanbod van eLearning en migratie- en verdiepingstrainingen voor de medewerkers. Trainingen kunnen per afdeling of functiegroep aangepast worden op specifieke trainingsbehoeften.

Wij trainen jou en je collega's in het gebruik van de nieuwe MS Office suite. Tijdens de trainingen worden de deelnemers door een van onze gespecialiseerde trainers volledig op de hoogte gebracht van de verschillen en overeenkomsten tussen de oude en de nieuwe software. Na afloop van de trainingen ben je vertrouwd met de software en in staat effectief met het nieuwe systeem te werken.

Deze trainingen kunnen flexibel worden ingezet van één dagdeel tot de uitgebreide variant in 3 dagen, online of op locatie. De AVK trainer beantwoordt alle vragen, vangt de kritiek en bezwaren van de werknemers op en legt hen uit waarom er voor deze Office versie gekozen is. De IT afdeling wordt daar zodoende niet mee belast.

Al onze trainingen worden op basis van maatwerk aangeboden. Download de Office a la Carte lijst of de Office 365 a la Carte lijst voor een overzicht van alle mogelijke onderwerpen.

Nazorg & gebruikersondersteuning

Aan het einde van de trainingen kan AVK de 'nazorg' voor jouw organisatie verzorgen, bijvoorbeeld in de vorm van een inloop-, telefonische of e-mail helpdesk zoals OfficeContent.nl. Eventuele vragen waar de deelnemers in de praktijk toch nog tegen aanlopen, kunnen hier beantwoord worden. Dit garandeert dat je ook op de lange termijn verzekerd bent van een zorgeloze migratie.

Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

3 beoordelingen voor Office Migratie Training

 1. Astrid van der Horst – Projectmanager Gem. Rijswijk

  Boeiend en zeer leerzaam door gedegen, bevlogen docent gegeven.

 2. Eva Fimpen

  zeer interessante training, bedankt!

 3. Jacqueline de Rijk – AMC

  Verbazingwekkend leerzaam. Ik dacht dat ik toch wel een volleerd gebruiker was… Presentatie door Ed was boeiend, leerzaam en geen moment oninteressant.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragenBrochure

Je investering

Vanaf € 69,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken met Office. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen