Microsoft Surface Training

Bel Mij Offerte aanvragen

In de Surface training leer je de fijne kneepjes van het papierloos werken met de Microsoft Surface en/of Surface PRO Tablet. Je krijgt praktische tips om direct aan de slag te gaan met het ultieme papierloze kantoor.

Beschrijving

In de Surface training krijg je als team praktische tips voor papierloos werken met de Microsoft Surface tablet. Je kunt er als kenniswerker/medewerker direct praktisch mee aan de slag. Daarnaast leer je de mogelijkheden van de Windows tablet als fantastisch hulpmiddel voor papierloos werken.

Wij geven in deze training praktische handvatten voor het maken van duidelijke (interne) afspraken voor gebruik en toepassing van dit hulpmiddel zonder dat het vergaderen wordt vertraagd.

Wil je de pc vaardigheid van jou en/of je team verbeteren? Bekijk dan ook onze andere trainingen.

De Surface tablet als digitaal vergaderdossier

Als laatste op de markt, maar een gedegen concurrent en handige tool voor papierloos vergaderen en werken. Vooral vanwege de directe interactie met de pc of kantoorserver en natuurlijk het MS Office pakket. De huidige technieken en apps maken de overstap naar het papierloze kantoor steeds gemakkelijker. Bovendien blijkt digitaal werken in de praktijk veel efficiënter en productiever, als je maar de juiste kennis hebt.

Voor de gemiddelde kenniswerker is het veelal routine om de meeste zaken op papier bij te houden. Maar met de juiste apps en technieken kun je met de Surface tablet jouw werk vele malen efficiënter en leuker maken én heb je jouw werkplek altijd dichtbij.

Gebruik de Surface tablet als een handzaam en doorzoekbare dossiermap: van vergaderdossier tot digitale taken en van 1 op 1 gesprek tot brainstormen. Gebruik jouw Surface tablet zelfs als Whiteboard waarvan de stiften nooit meer leeg zijn.

Enkele van de vele mogelijke onderwerpen die kunnen worden opgenomen in deze maatwerk training:

 • Werken met de Surface
 • Gebruik van de Surface pen op de Surface PRO
 • Windows 8 tablet tips en tricks voor goed gebruik
 • Tablet do's en dont's
 • Stel de doelstellingen voor het gebruik van de Surface tablet persoonlijk en als team
 • OneNote als HET hulpmiddel voor papierloos werken (lees ons blog voor meer info)
 • Selecteer de juiste vergaderapps om: te annoteren, documenten te bewerken en de vergadering voor te bereiden
 • Selecteer de juiste vergaderapps om: vergaderdossiers beschikbaar te stellen aan deelnemers, van SharePoint en OneNote tot mailen en van Dropbox tot professionele vergaderapp.
 • Aan de slag met papierloos vergaderen met de Surface in de praktijk
 • Tips voor tijdens de vergadering
 • Welke stukken hoe lang bewaren op de Surface
 • Actielijsten
 • Een kritische blik op jouw vergadering

Incompany maatwerk training Microsoft Surface

AVK is gespecialiseerd in trainingen op maat en bij je op locatie. Samen met jouw team wordt de training samengesteld aan de hand van jouw wensen en behoeften. Na deze training weet je als team precies hoe je de Surface tablet effectief in kunt zetten voor papierloos werken en vergaderen.

Het werk dat wij doen bij papierloos vergaderen is gericht op:

 • Kiezen: Gezamenlijk de doelstellingen bepalen en kiezen van de juiste tablet en app die past bij jouw functionele eisen, wensen en budget
 • Inrichten: Het helpen bij de inrichting van de nieuwe werkprocessen en het maken van uniforme afspraken voor het vergaderen en werken zonder papier conform de gestelde doelstellingen. Denk hier bijvoorbeeld aan de wijzigingen in de secretariële processen.
 • Trainen: Het trainen en enthousiast maken van de eindgebruikers conform de doelstellingen
 • Nazorg: We beschikken over een uitgebreide helpdesk die jij en je gebruikers kunnen raadplegen en waar ook direct vragen gesteld kunnen worden aan onze trainers. Daarnaast geven we ook functiegerichte Tips & Tricks trainingen zoals: effectief werken met tablets, MindMappen op de tablet, notuleren op de tablet, Snellezen etc.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Microsoft Surface Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen