Training: In 5 stappen klaar voor hybride werken!

Bel Mij Offerte aanvragen

Na deze training weet je wat er nodig is om hybride werken optimaal in te richten, zodat jij jezelf én jouw team kunt begeleiden naar meer geluk op het werk en een hogere efficiëntie.

Beschrijving

Ja, het is heel goed gegaan, dat werken vanuit huis. Al die kenniswerkers en hun organisaties hebben thuis werken laten werken! Hoe gaan we het goede van op kantoor werken combineren met de opgedane digitale kennis en de nieuwe manieren van werken van nu? Hoe gaan we hybride werken structureel vorm geven? Zodanig dat we samen een optimale manier van werken creëren als team en voor jou als professional. Met voldoende aandacht voor samenwerktijd én focustijd, zonder onduidelijkheid over wie welke taken oppakt, waar welke informatie opgeslagen is en nut en noodzaak van ál die overleggen. Dát is waar jij als professional klaar voor wilt zijn.

Deze (online) training Hybride werken geeft je de handvatten!

Na de training Hybride werken:

Na deze training van AVK weet je wat er nodig is om hybride werken optimaal in te richten, zodat jij jezelf én jouw team kunt begeleiden naar meer geluk op het werk en een hogere efficiëntie. Het doel van deze training is verdieping in hybride werken, veel interactie en een hoge persoonlijke leeropbrengst.

Maatwerk in-company training Hybride werken

AVK is gespecialiseerd in op maat gemaakte trainingen op jouw eigen locatie. De exacte inhoud van de Hybride Werken Training wordt in overleg met jou en jouw team samengesteld.

Wij bieden maatwerk thematrainingen voor alle afdelingen in de organisatie. Onderwerpen uit de verschillende trainingen zijn onderling uitwisselbaar. Je hebt dus altijd de juiste training voor jezelf, jouw organisatie, team of afdeling.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

De training "In 5 stappen klaar voor hybride werken!" wordt op maat samengesteld en kan zowel op locatie als online worden verzorgd. Al dan niet gecombineerd met andere onderwerpen uit onze Persoonlijke Effectiviteit trainingen, Team Effectiviteit Trainingen of Secretariaat Trainingen.

Wat leer je in de Hybride Werken training?

• Wat hybride werken inhoudt
• De pijlers van hybride werken
• Vorm geven aan de behoefte aan flexibiliteit, qua plaats en tijd
• De vier componenten die zorgen voor jouw productiviteit
• Je werkweek passend in te richten voor jou en je team.

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers per sessie.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen