Serious Game: Ontdek het Datalek Spel

Bel Mij Offerte aanvragen

Een zakelijk spel waarbij de deelnemers op een leuke en ontspannen manier leren wat wel en wat geen datalek is en hoe deze moet worden gemeld.

Beschrijving

Serious Game: Ontdek het datalek Spel is een zakelijk spel waarbij de deelnemers op een leuke en ontspannen manier leren wat wel en wat geen datalek is en hoe deze moet worden gemeld.

Serious Game: Ontdek het Datalek – zakelijk spel

Geïnspireerd door de vele en populaire escaperooms hebben de trainers van AVK het Ontdek het Datalek Spel ontwikkeld. Dit spel maakt o.a. deel uit van de training over bewustwording met betrekking tot de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) voor de “gewone” medewerker.

Hoe werkt het Ontdek het Datalek Spel?

Security Awareness Datalek spel

Ga met je team (max. 6 personen) in een kantoor opzoek naar de datalekken, maar doe dit wel snel want een datalek moet direct gemeld worden anders volgt er een stevige boete. Je speelt dit spel in ongeveer 20 minuten en gaat op zoek naar de datalekken in het kantoor van mevrouw X. Dekkers. In het kantoor zouden datalekken moeten zijn. Door het oplossen van puzzels, slim nadenken en goed zoeken in de ruimte vind je datalekken maar ook niet-datalekken. Bespreek met je team welke datalekken je binnen de tijd gaat melden. Doe je dit met twee teams dan kunnen we er een wedstrijd van maken. Het spel wordt gespeeld onder begeleiding van een trainer/teamcoach van AVK die gespecialiseerd is in digitaal veilig werken en omgaan met de AVG.

Combineer het datalek spel  met Security Awareness – Digitaal veilig werken

Ontdek het Datalek is op basis van maatwerk onderdeel van de Security Awareness training, maar kan ook met een losse coachings sessie worden gecombineerd. Wil je er helemaal een leuke en leerzame teamdag van maken? Combineer het spel dan met onze Privacy & security PubQuiz of de MS Teams Escaperoom.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Serious Game: Ontdek het Datalek Spel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Prijs op aanvraag.

Serious games worden vaak in combinatie met training of coaching gedaan. De kosten zijn afhankelijk van de wensen en doelen die je als team wilt behalen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan, toegespitst op jouw team of afdeling.

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen