PowerPoint cursus

Bel Mij Offerte aanvragen

Over PowerPoint cursus

In-company PowerPoint cursus waarin je leert om slim, snel en prettig te werken met MS PowerPoint.

Beschrijving

Willen jij en jouw collega’s ook slimmer en effectiever werken met de PowerPoint cursus? AVK biedt je een maatwerk cursus PowerPoint op uw eigen locatie. Je kunt jouw eigen groep collega’s samenstellen of bijvoorbeeld met de hele afdeling een cursus PowerPoint volgen. In deze cursus leer je precies datgene wat je nodig hebt voor jouw werkzaamheden.

PowerPoint cursus op maat

De PowerPoint cursus is gebaseerd op 100% maatwerk en worden geheel afgestemd op de behoeften en verwachtingen van jou en jouw collega’s. Onze trainers en consultants zijn experts op het gebied van PowerPoint en begeleiden cursisten indien gewenst ook op de eigen werkplek. PowerPoint cursussen zijn in overleg onder te verdelen in verschillende levels; van beginners tot gevorderden.

Je zult zien, Kwaliteit & Maatwerk hoeft niet duur te zijn.

Bekijk ook onze andere Microsoft Office Trainingen en Office 365 trainingen.

PowerPoint thema cursus

Een PowerPoint Cursus op maat kan ook worden samengesteld op basis van een thema. Hieronder enkele voorbeelden van thema PowerPoint cursussen die wij de afgelopen periode hebben verzorgd:

Wij verzorgen cursussen voor alle PowerPoint versies.

In-company PowerPoint cursus

Onze cursussen worden in-company verzorgd. Dus onze trainer komt naar jouw locatie. Indien gewenst kunnen wij een cursusruimte in de buurt regelen of laptops verzorgen voor de deelnemers aan de PowerPoint cursus.

AVK is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in slimmer en effectiever werken op kantoor. Onze cursus leiders zijn expert in PowerPoint en worden hoog beoordeeld door onze deelnemers.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

3 beoordelingen voor PowerPoint cursus

  1. Irene Bokkering

    Zo dat was wel een eye opener. Wat kan er eigenlijk veel. Nu zelf mijn eerste ‘professionele’ presentatie maken, wordt er helemaal enthousiast van

  2. Hugo Ouwehand – IT analyst – Mentor Medical

    Energieke training met veel boeiende onderdelen.

  3. Judith van Oijen

    Hoi Dick, het is me gelukt hoor. Supergave animaties in mijn presentatie én online gedeeld! Bedankt voor de fijne cursus en de vele handige tips.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 69,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken met Office. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen