Office 2019 Training

Bel Mij Offerte aanvragen

Ga ook slimmer werken met Office 2019!

Beschrijving

De Office 2019 Training van AVK gaat verder dan alleen een maar een uitleg van de (nieuwe) functies. In onze maatwerk Office trainingen leren wij je hoe je juist slimmer en efficiënter kunt werken met de verschillende Microsoft Office onderdelen. Welke functies zijn handig voor jouw dagelijkse werk en hoe pas je deze slim toe?

Onze MS Office trainingen zijn helemaal toegesneden op jouw dagelijkse werkzaamheden. Onze jarenlange ervaring met diverse beroepsgroepen en hun specifieke werkzaamheden staat hiervoor garant.

Bekijk ook onze Office 365 trainingen.

Office 2019 trainingen en totaaloplossingen

AVK heeft een uitgebreid assortiment van tools en trainingen om effectiever te werken met MS Office 2019. Op basis van jouw praktijksituatie (of die van je team of afdeling) stellen we een optimaal plan van aanpak samen, zodat medewerkers enthousiast en gemotiveerd aan de slag gaan. Daarvoor hebben we onder andere de volgende hulpmiddelen beschikbaar:

In-company maatwerk training Office 2019

AVK biedt maatwerk trainingen van hoge kwaliteit. En vanzelfsprekend voor alle onderdelen van Office 2019, zoals bv. Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De trainingen worden bij jou op locatie verzorgd, of indien gewenst op een externe locatie.

Neem voor meer informatie, een inleidend gesprek of offerte, contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bij AVK geloven we niet in kant en klare trainingen die alleen maar alle functies en knoppen opsommen. Wij willen juist laten zien hoe je de verschillende functies slimmer en efficiënter kunt gebruiken, toegespitst op jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarom hebben we geen 'vaste' inhoud voor onze Office 2019 training, maar kijken we samen met jou (en je team of afdeling) naar welke onderdelen en functies voor jullie van belang zijn. Het secretariaat zal bijvoorbeeld meer gebruik maken van Outlook en Word, terwijl de finance afdeling vaak meer gebruik maakt van Excel.

Aan de hand van jullie wensen gaan we dieper in op bepaalde onderwerpen en geven daarbij tips en tricks om de verschillende Office applicaties slimmer te gebruiken. Office 2019 beschikt over veel nieuwe functies die het werk makkelijker maken, maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe je die het beste toepast. Er wordt bovendien rekening gehouden met eventuele niveauverschillen van de medewerkers.

Maatwerk training à la Carte

Niet iedere cursus is dus hetzelfde. Maar om je een idee te geven van alle mogelijke onderwerpen, hebben we een zogenaamde à la Carte lijst samengesteld.
Download hier de à la Carte lijst voor meer informatie over mogelijke trainingsonderwerpen.

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 69,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken met Office. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen