Mindfulness @ Work training

Bel Mij Offerte aanvragen

Mindfulness betekent getrainde aandacht. Het gaat om het vermogen je aandacht te managen.

Verbeter je prestaties op het werk en ga flexibel om met de uitdagingen op de werkvloer. Mindfulness op het werk leer je bij AVK.

Beschrijving

Mindfullnes @ Work training

Hoe kun je ervoor zorgen dat je je prestaties op het werk verbetert en dat je flexibel omgaat met de uitdagingen op de werkvloer? 
Hoe kun je vanuit meer rust en ontspanning meer resultaat bereiken?

Mindfulness betekent getrainde aandacht. Het gaat om het vermogen je aandacht te managen. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken onderbouwen de kracht van mindfulness op het werk. Door je aandacht te trainen krijg je meer controle over je gedachten en je tijd, en ervaar je minder stress. Je hebt meer overzicht, leert beter prioriteiten stellen en je werkt effectiever. Daarnaast neemt je creativiteit en je plezier in het werk en daarbuiten toe.

‘Mindfulness @ Work’ Training

Mindfulness is een vaardigheid die iedereen kan leren. In de training ‘Mindfulness @ Work’ maak je kennis met de kracht van mindfulness, krijg je inzichten en doe je praktische oefeningen die direct meer focus en ontspanning brengen. Na afloop van de training van AVK ga je naar huis met een concreet actieplan en praktische technieken die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Resultaat ‘Mindfulness @ Work’ Training

Na het volgen van de ‘Mindfulness @ Work’ training

  • weet je hoe je je aandacht kunt trainen en ken je de basistechnieken van mindfulness
  • leer je met meer aandacht en ontspanning aan het werk te zijn
  • leer je effectief om te gaan met stress en afleiding
  • behaal je meer en betere resultaten in minder tijd
  • ervaar je meer energie en focus in je werk
  • weet je hoe je veerkracht en vitaliteit kunt vergroten
  • leer je automatische patronen te herkennen

In deze training krijgen deelnemers diverse inzichten en technieken die ze direct in de praktijk kunnen toepassen. Door het doen van praktische oefeningen in combinatie met reflectie wordt de kracht van mindfulness of bewuste aandacht inzichtelijk gemaakt. Deelnemers leren op een meer bewuste manier te reageren op uitdagende situaties op de werkvloer en om vanuit meer ontspanning en focus aan het werk te zijn.

Deelnemers krijgen in de training een heldere structuur met praktische oefeningen en technieken. Met behulp van een concreet plan van aanpak kijken de deelnemers vervolgens hoe ze het geleerde in de praktijk kunnen toepassen.

De training wordt begeleid door trainers die ruime ervaring hebben op het gebied van mindfulness en persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Voor de afwisseling en interactie wordt deze training deels verzorgd door twee trainers.

Maatwerk Training ‘Mindfulness @ Work’

Onze trainingen worden op maat gemaakt en geheel aangepast aan de wensen en behoeften van de deelnemers en de organisatie.

Nieuwsgierig naar wat wij h2jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van Mindfulness? Neem contact met ons op of stel direct een vraag via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mindfulness @ Work training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen