Microsoft Lists Training

Bel Mij Offerte aanvragen

Met de Microsoft Lists training van AVK zorg je dat je van de juiste mensen op de juiste momenten de juiste dingen gedaan krijgt, zodat ook andere teamleden weer verder kunnen.

Beschrijving

Microsoft Lists is een app in Microsoft 365 die je helpt gegevens bij te houden en werk te organiseren. Denk daarbij aan het opvolgen van zeer diverse zaken zoals voorraden, assets, agenda’s, evenementen en projecten. In de Microsoft Lists Training laten we je zien dat Lists meer is dan een tool om to-do lijstjes bij te houden. Door slimme integratie met PowerApps en Power Automate, kan Lists de workflow binnen je organisatie automatisch activeren.

Microsoft Lists Training

Microsoft Lists is een van de vele Microsoft 365 apps die het samenwerken makkelijker maken. Met Lists kun je meteen in een MS Teams kanaal aan de slag met heldere overzichten en taakverdelingen. Met Lists stroomlijn je werkprocessen en samenwerkingen. Je zorgt dat je van de juiste mensen op de juiste momenten de juiste dingen gedaan krijgt, zodat ook andere teamleden weer verder kunnen.

In de Microsoft Lists training laten we zien hoe je Lists configureert voor optimaal gebruik en workflows automatiseert voor jou en je collega’s. Met personaliseerbare weergaven, slimme regels en sharing opties is Lists de tool bij uitstek die interactie rond projecten en op te volgen zaken bevordert.

Bekijk ook de andere trainingen van AVK.

De MS Lists training wordt geheel op maat gemaakt, op basis van de wensen en behoeften van jouw organisatie, afdeling of team. Onderstaande inhoud is een voorbeeld van mogelijke onderwerpen.

Inhoud Microsoft Lists training

 • Het maken van een lijst, leeg of op basis van een sjabloon
 • Persoonlijke lijsten versus groepslijsten
 • Kolommen toevoegen en instellen
 • Aanpassen van een lijst
 • Gesprekken voeren over lijst items
 • Kolommen opmaken
 • Lijsten delen
 • Forms gebruiken om lijsten te vullen
 • Automatiseren met Power Automate inclusief complete workflows
 • Maak een Power App en pas velden aan
 • Maak de app beschikbaar op je SmartPhone

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 69,- p.p. (excl. BTW)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken met Office apps. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen