Microsoft CoPilot Training

Bel Mij Offerte aanvragen

Wil jij ook slimmer werken met Microsoft CoPilot? Dan ben je op de juiste plek. In de Microsoft CoPilot training van AVK nemen we je mee in de wereld van deze revolutionaire AI-assistent binnen Microsoft 365.

Beschrijving

Slimmer Werken met Microsoft CoPilot: Haal meer uit je werk met minder moeite met de Microsoft CoPilot training van AVK!

Welkom bij de revolutionaire wereld van Microsoft CoPilot, een AI-assistent die je dagelijkse taken transformeert en je helpt om meer te bereiken met minder inspanning. Deze krachtige tool combineert de gegevens van Microsoft 365 met generatieve AI. Het resultaat? Je woorden worden direct omgezet in acties. Of je nu bezig bent met het schrijven van documenten, het maken van presentaties, het versturen van e-mails of het plannen van vergaderingen, CoPilot staat klaar om je creativiteit te stimuleren, je productiviteit te verhogen en je vaardigheden te verbeteren.

Wat is CoPilot?

Microsoft CoPilot is jouw nieuwe digitale rechterhand, ingebed in de apps die je dagelijks gebruikt, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams. Het is als het ware een superkrachtige assistent die gebruikmaakt van AI-technologie en jouw Microsoft 365-gegevens om je werk sneller en efficiënter te maken. CoPilot begrijpt jouw taal en kan op basis van eenvoudige instructies taken uitvoeren, informatie vinden en zelfs suggesties doen om je te helpen. Het is meer dan alleen een tekstgenerator; het is jouw persoonlijke assistent die leert van jou en je organisatie.

Waarom zou je een Microsoft CoPilot training volgen?

De vraag is niet waarom, maar eerder waarom niet? Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom je niet wilt achterblijven en een Microsoft CoPilot training moet volgen:

 • Boost je productiviteit: CoPilot helpt je om taken sneller af te handelen, documenten te schrijven, e-mails te beantwoorden en nog veel meer. Hierdoor houd je meer tijd over voor belangrijkere zaken.
 • Verbeter je vaardigheden: Met CoPilot kun je nieuwe dingen leren terwijl je werkt. Het geeft je suggesties en helpt je om betere documenten en presentaties te maken.
 • Samenwerking vereenvoudigen: CoPilot heeft toegang tot jouw werkgerelateerde gegevens en kan je helpen bij het plannen van vergaderingen en het samenwerken met collega’s.
 • Innovatie stimuleren: CoPilot opent de deur naar nieuwe manieren van werken en denken. Het moedigt innovatie aan binnen je organisatie.
 • Beter omgaan met security en privacy: Hoewel CoPilot veel voordelen biedt, kunnen er ook beveiligings- en privacyuitdagingen ontstaan. Training helpt je om deze uitdagingen te begrijpen en te beheren.

Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan. wij helpen je graag verder!

Bereid je jezelf voor op slimmer werken...

Om het maximale uit Microsoft CoPilot te halen, moet je jezelf voorbereiden:

 • Leer de basis: Begin met de basisprincipes van CoPilot. Hoe activeer je het, hoe geef je instructies en hoe pas je de resultaten aan?
 • Stel doelen: Wat wil je bereiken met CoPilot? Definieer duidelijke doelen en meetbare resultaten.
 • Communiceer: Deel je plannen met collega's en leidinggevenden. Betrek hen bij het proces en verzamel feedback.
 • Oefen en experimenteer: Probeer verschillende taken en experimenteer met CoPilot om vertrouwd te raken met zijn mogelijkheden.
 • Wees bewust van security en privacy: Begrijp de potentiële risico's en leer hoe je ze kunt verminderen.

Inhoud van de training

Al onze trainingen worden op basis van maatwerk uitgevoerd naar aanleiding van een (telefonisch/online) intakegesprek. Er is dan ook geen eenduidige inhoud van deze Microsoft CoPilot training. Mogelijke onderwerpen zijn:

 • Wat is CoPilot
 • Wat moet ik doen alvorens het aan te schaffen en aan te bieden aan collega's
 • Aan de slag met CoPilot
 • Schrijven van basis prompts
 • CoPilot in Word, Excel, PowerPoint, Teams en Outlook
 • Schrijven van geavanceerde prompts
 • Controleren van de resultaten
 • Uitwisselen van ervaringen met CoPilot

Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan. wij helpen je graag verder!

Voor wie is Microsoft CoPilot geschikt?

Microsoft CoPilot kan een gamechanger zijn voor veel functiegroepen binnen je organisatie. Overweeg om het eerst te implementeren voor tekstschrijvers, marketingmedewerkers, commerciële teams en hoger management. Deze groepen kunnen het snelst profiteren van de voordelen.

Bedenk echter dat CoPilot begeleiding en training vereist, dus zorg ervoor dat je de nodige ondersteuning biedt aan degenen die ermee aan de slag gaan.

Kortom, Microsoft CoPilot staat klaar om je werk te vereenvoudigen en je productiviteit te verhogen. Bereid je voor op de toekomst van werken en ontdek de voordelen van deze innovatieve technologie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 69,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken met Microsoft 365. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen