Microsoft Bookings inrichten

Bel Mij Offerte aanvragen

AVK helpt je met het inrichten van Microsoft Bookings voor het plannen van afspraken, of maken van reserveringen, zoals werkplekreservering.

Beschrijving

Microsoft Bookings is een planningstool in Microsoft 365, geïntegreerd in Microsoft Teams. Microsoft Bookings inrichten kan soms complex zijn en veel tijd kosten. Maar eenmaal juist ingericht ben je minder tijd kwijt aan plannen waardoor je meer tijd hebt voor afspraken met klanten. Bookings is flexibel en kan worden aangepast aan de verschillende planningsbehoeften van afdelingen, medewerkers en soorten afspraken.

Bookings is geïntegreerd in je Microsoft 365- of Office 365-agenda om je klanten of collega’s te helpen snel beschikbare tijden te vinden. Zo voorkom je dubbele reserveringen. Je kunt meerdere Bookings-agenda’s beheren, elk met eigen instellingen en voorwaarden.

Microsoft Bookings inrichten door AVK

AVK helpt je graag met het juist inrichten van de planningstool Bookings. Wij stellen de verschillende weergaven alsook de benodigde informatie, voorwaarden en vereisten in. Denk hierbij ook aan beschikbare personeelsleden en beschikbare werkplekken, ruimtes of locaties. We specificeren serviceproviders en stroomlijnen het reserveringstraject voor jou, voor collega’s en voor klanten.

Hierna kan de tool meteen gebruikt worden voor het maken van reserveringen. Er kunnen meerdere agenda’s worden ingesteld voor het maken van afspraken voor verschillende doeleinden.

Microsoft Bookings als werkplekreservering

Een functie waar Bookings ook voor gebruikt kan worden is werkplekreservering. Vooral sinds de Corona crisis werken we veel meer thuis en worden kantoren steeds meer daarop ingericht. Er zijn minder werkplekken nodig omdat niet iedereen meer dagelijks op kantoor is. Maar dan moet je wel voorkomen dat mensen naar kantoor komen terwijl er geen werkplek meer beschikbaar is. AVK kan Bookings zodanig inrichten dat medewerkers een werkplek van te voren kunnen reserveren waardoor je zeker bent van een werkplek. Zo wordt ook het gebruik van het aantal werkplekken inzichtelijk gemaakt.

Microsoft 365 expert Dick van der Boor van AVK legt in onderstaande video uit hoe dat in zijn werk gaat.

Microsoft Bookings Training

Naast het inrichten van Bookings verzorgt AVK ook korte trainingen zodat jij zelf Bookings kunt gaan inrichten of beheren. Deze korte training kan zowel los, als in combinatie met het inrichten van Bookings worden afgenomen.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Het inrichten van Microsoft Bookings gaat op basis van onze strippenkaart.

  • 10 kwartier strippenkaart (€32,50 per kwartier):  € 325,-

  • 10 uur strippenkaart (€ 119,50 per uur): € 1195,-


Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen