Microsoft 365 Training

Bel Mij Offerte aanvragenBrochure
(7 klantbeoordelingen)
(7 klantbeoordelingen)

In deze training laten wij je zien wat Microsft 365 nu precies is en hoe je het maximale uit de online software en jouw abonnement haalt. Na deze training, klassikaal of online leren, kun je slimmer, sneller en leuker werken met de Microsoft 365 programma’s en leer je omgaan met de cloud.

Beschrijving

Wil jij ook slimmer werken met Microsoft 365? Volg dan onze Microsoft 365 training op maat! Microsoft 365 is de nieuwe naam voor Office 365 en omvat zowat alle producten en diensten van Microsoft in één pakket op basis van een abonnement. Je werkt altijd met de laatste nieuwe versies van de verschillende applicaties want deze worden regelmatig van updates voorzien.

Microsoft 365 is alles wat je nodig hebt, precies daar waar je het nodig hebt!

Microsoft 365 is zoveel meer dan alleen Word en Excel. Het brede scala aan apps biedt een ideaal platform om op een andere manier slimmer samen te werken. Het overstappen op Microsoft 365 vergt echter wel een aanpassing in de werkwijze. Verbonden ervaringen verbeteren productiviteit en stimuleren een cultuur van samenwerken. Daarom kan een Microsoft 365 training erg handig zijn.

Waarom anders werken met Microsoft 365?

Soms kiezen organisaties voor Microsoft 365 omdat ze aan een nieuwe versie toe zijn. Andere organisaties kiezen voor Microsoft 365 omdat ze anders en veelal efficiënter en effectiever willen samenwerken. Bijvoorbeeld door minder te e-mailen naar elkaar, door papierloos te gaan werken, of vaker plaats- en tijdonafhankelijk te kunnen samenwerken. Of omdat vergaderingen nu echt eens anders moeten.

In Microsoft 365 zitten niet alleen de standaard bekende programma’s van Microsoft Office, maar ook heel veel andere apps die juist bedoeld zijn om het samenwerken te bevorderen.
Het is dus zaak om als organisatie na te denken over wat je graag anders zou willen gaan doen met deze nieuwe mogelijkheden.

En anders gaan werken moet je niet onderschatten! Ook al kan het met Microsoft 365 veelal makkelijker, dat wil nog niet zeggen dat medewerkers dat ook zo gaan doen. Een verandering van je dagelijkse werkpatroon vraagt inzet en een mentale omschakeling.

Ontdek dat wat je al dacht te weten van Office nog veel slimmer kan met een Microsoft 365 training!

Willen jij en jouw collega’s ook slimmer werken met Microsoft 365? Maak dan kennis met de specialisten van AVK. Wij kunnen je helpen bij het in kaart brengen van de de mogelijkheden van Microsoft 365 en welke functies of apps voor jouw organisatie gewenst zijn en waarom (of waarom juist niet).

Wij helpen je graag in deze maatwerk training op weg met het juiste gebruik van Microsoft 365 en geven je de belangrijkste Tips & Tricks om op een andere manier efficiënter samen te gaan werken. Stel je eigen groep samen of volg b.v. met de hele afdeling een training.

De ultieme Microsoft 365 beleving, altijd en overal!

De mogelijkheden voor samenwerking binnen Microsoft 365 zijn eindeloos en bieden jou en jouw collega's de beste en modernste tools van Microsoft.

 • Documenten opslaan en archiveren in de cloud.
 • Gebruik een laptop, tablet, telefoon of PC en beschik ook buiten kantoor over de volledige Microsoft 365-functionaliteit.
 • Zowel lokaal als online documenten maken en bewerken.
 • Organiseer en voer een online vergadering vanaf iedere gewenste locatie en willekeurig apparaat.
 • Werk tegelijkertijd samen in één document met versiebeheer. Nooit meer gegevens kwijt.
 • Maak kennis met Teams, dé Microsoft 365 app om efficiënt samen te werken en die interne e-mail overbodig maakt. Documenten, groepsgesprekken en chats op één centrale plek.
 • Manage eenvoudig projecten of (team-)opdrachten met Planner.

In deze training leer je de componenten van Microsoft 365 effectiever inzetten

Op basis van maatwerk kunnen de volgende apps in de Microsoft 365 training aan bod komen:

Thema's voor een Microsoft 365 training op maat

 • Gebruikers en beheerders trainingen (kenniswerkers, team / afdeling / secretariaat)
 • Microsoft 365 als tool voor Het Nieuwe Werken en Papierloos werken
 • SharePoint online in plaats van opslaan op een netwerkschijf/share
 • Mobiele apparaten aansluiten op Microsoft 365
 • Office migratie training met Microsoft 365 (Word/Excel/PowerPoint/Outlook)
 • Écht samenwerken met Microsoft Teams
 • Projectmanagement met Planner
 • Samenwerken met SharePoint online
 • Eenvoudige beheerstaken en beheer tips
 • Microsoft 365 in het onderwijs

Maatwerk Microsoft 365 Trainingen en Workshops

Om echt effectief gebruik te kunnen maken van Microsoft 365 bevelen wij aan om korte thema- en doelgroepgerichte trainingssessies te organiseren.

We kunnen bijvoorbeeld starten met een inspiratiesessie waarin we alle mogelijkheden van Microsoft 365 laten zien aan een afdeling of team. Vervolgens wordt met dit team gekeken welke onderdelen voor de organisatie interessant zijn en hoe deze zijn te implementeren in de bestaande werkprocessen. Wat kan efficiënter en op welke manier? Is er behoefte om anders te gaan werken of juist niet? Deze sessie is niet noodzakelijk maar wel zeer aan te bevelen.

Daarna volgen de eindgebruikers trainingen of workshops waarin we de overige medewerkers specifiek op de gekozen onderdelen trainen. Naast klassikale trainingen bieden wij ook Microsoft 365 eLearning aan welke wij op maat kunnen aanpassen aan organisatie-specifieke wensen.

Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk de trainingsonderwerpen op onze Office 365 à la Carte lijst. Wij helpen je graag verder!

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

7 beoordelingen voor Microsoft 365 Training

 1. Toby Plancius – RMF Systems

  Prettig en informatief. Ed kan goed inspelen op ad hoc vragen en daarbij toch de lijn van de sessie in de gaten houden. Bijzonder kundig en vriendelijk.

 2. Anoniem – Stichting Het Spectrum

  Prima, praktijkgericht.

 3. Pascale van Toledo – Unilever

  Goede en effectieve training waarin op een snel tempo diverse onderwerpen worden behandeld. Het smaakt naar meer 🙂

 4. Anoniem – Bouwinvest

  Nuttig.

 5. Kadri Yildiz – Bouwinvest

  Goed.

 6. Anoniem – Bouwinvest

  Zeer leerzaam en effectief. Kort en krachtig.

 7. Cynthia Tjon – WonenBreburg

  Al eerder trainingen gehad van de trainers van AVK (Via Management Support). Ook deze training heb ik zeker als leuk ervaren. Ik ben blij dat mijn collega’s mijn aanbeveling hebben aangenomen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragenBrochure

Je investering

Vanaf € 69,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken met Microsoft 365. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen