Live Leren: In flow thuis werken

Bel Mij Offerte aanvragenBrochure

Thuis werken vereist een andere aanpak dan je gewend was. In deze training krijg je concrete handvatten om met de nieuwe situatie om te gaan.

Beschrijving

Van de één op de andere dag was alles anders. We hebben allemaal te maken met een totaal nieuwe werksituatie. Je vertrouwde werkplek is ingeruild voor de thuiswerkplek en je collega’s werken op afstand. Je wordt met hele andere uitdagingen geconfronteerd.

Dat vraagt om een andere aanpak van je werkdag. Hoe leidt je alles in goede banen? Hoe creëer je een passende thuiswerkplek? Je ziet je collega’s alleen nog maar online. Hoe zorg je ervoor dat je toch actueel op de hoogte blijft van de lopende zaken. Hoe vergader je effectief online?

De training in flow (thuis) werken geeft concrete handvatten om met deze situatie om te gaan. Het is gebaseerd op een aantal jaar ervaring met digitaal werken op afstand. Je maakt gebruik van slimme timemanagement inzichten en scherpt je vaardigheden aan. Doe je voordeel met de beste tips en apps om productiever, met meer overzicht én plezier je werk te doen.

Meer informatie over de online training In flow thuis werken

Heb je interesse in deze training? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de offerteknop hieronder. Geef aan met hoeveel deelnemers je de online training wilt volgen en welke data je voorkeur hebben. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

De training 'Thuis werken in flow' bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Thuis werken in flow, hoe doe je dat
  • Je dag optimaal indelen rekening houdend met een diversiteit aan "tussendoortjes"
  • Het inrichten van een werkplek zodat je in flow kan werken
  • Video-vergaderen en andere digitale etiquette
  • Overzicht houden op je e-mails en taken
  • Van samen aan het werk zijn op afstand, naar samenwerken op afstand
  • De beste apps en tips

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

Bel Mij Offerte aanvragenBrochure

Je investering

Prijzen Live Leren bij maximaal 10 personen per groep

  • Dagdeel (2,5 uur) live leren op maat inclusief telefonische voorbespreking: € 695,-

  • Grotere groepen, kortere en langere duur zijn op aanvraag


Alle prijzen zijn excl. BTW.

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen