Future Proof Management Assistant Training

Bel Mij Offerte aanvragen
(1 klantbeoordeling)
(1 klantbeoordeling)

Werkgevers vragen om management assistants die Future Proof zijn. Ondersteuners die pro-actief meedenken en handelen, die werken aan het gezamenlijke succes en zichzelf presenteren als professioneel visitekaartje van de organisatie. In deze training helpen we je te werken aan je eigen toekomstbestendigheid zodat je blijvend effectief en efficiënt bijdraagt om jezelf én jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Beschrijving

We zijn een nieuwe tijd ingegaan en de Future Proof Management Assistant Training helpt je daarbij. Een tijd waarin steeds scherper wordt gelet op de toegevoegde waarde van management assistenten. Werkgevers vragen om management assistants die Future Proof zijn. Ondersteuners die pro-actief meedenken en handelen, die werken aan het gezamenlijke succes en zichzelf presenteren als professioneel visitekaartje van de organisatie. Management assistants moeten daarom constant werken aan hun eigen toekomstbestendigheid en persoonlijke ontwikkeling om blijvend effectief en efficiënt te zijn, terwijl ze een optimistische kijk houden om de organisatie een stap verder te brengen.

Future Proof Management Assistant Training

Tijdens deze training van AVK leer je hoe je assertiever kunt opereren met behoud van energie. Zo werk je minder reactief, maar juist pro-actief aan het bereiken van resultaten. Je maakt de switch van ‘u vraagt, wij draaien’ naar ‘ik neem alle zorg op voorhand uit handen’.

Door effectiever en efficiënter te werken krijg je in minder tijd meer gedaan en zorg je bovendien dat jouw werk jouw opdrachtgevers naar een hoger plan trekt. Je leert jouw energie efficiënt te managen en bent minder tijd kwijt aan ad-hoc klussen en afleiders.

Tot slot krijg je handvatten om jouw eigen persoon en de organisatie op de juiste manier te presenteren, zo weten collega’s, partners en opdrachtgevers precies wat ze kunnen verwachten en ben jij een professioneel visitekaartje.

Resultaat Future Proof Management Assistant Training

Na de training Future Proof Management Assistant:

  • Begrijp je waar jij duurzaam verschil kunt blijven maken als ondersteuner
  • Kun je met nog meer energie en positiviteit jouw werk uitvoeren
  • Heb je handige tips en tricks in handen om effectief en efficiënt te werken
  • Kun je jouw tijd op de juiste en helpende manier plannen
  • Heb je concrete stappen gemaakt in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling
  • Kun je jouw energie behouden én inzetten voor datgene wat ertoe doet
  • Zorg je voor het steviger profileren van jezelf én de organisatie

Nog slimmer werken op het secretariaat? Bekijk dan ook onze andere trainingen.

Inhoud Future Proof Management Assistant Training

In de Future Proof Management Assistant Training gaan management ondersteuners aan de slag om effectiever en efficiënter te werken. Gezamenlijk ontdekken zij de kunst van het ‘doen wat er toe doet’ en leren ze effectiever te werken binnen de huidige kaders.

In de training worden de assistenten geprikkeld om nog assertiever te opereren en onderzoeken zij de opbrengst ervan. Bovendien werken we aan de profilering om jouzelf én jouw organisatie op de juiste manier te ‘presenteren’. De training sluit af met Time Management, zodat de deelnemers mogelijke valkuilen voor kunnen blijven zijn. Centraal staat hierbij het behouden van een gezonde balans, het stellen van grenzen en het focussen op werk dat echt bijdraagt aan het succes van de professional en de organisatie.

De training zet aan tot actie; na afloop hebben alle deelnemers een concreet actieplan in handen om morgen actiever te werken, meer op te leveren en het werk op een slimme manier te doen.

Maatwerk in-company Future Proof Management Assistant Training

AVK is gespecialiseerd in op maat gemaakte trainingen op jouw eigen locatie. De exacte inhoud van de Future Proof Management Assistant Training wordt in overleg met jou en jouw team samengesteld.

Wij bieden maatwerk thematrainingen voor alle afdelingen in de organisatie. Onderwerpen uit de verschillende trainingen zijn onderling uitwisselbaar. Je hebt dus altijd de juiste training voor jezelf, jouw organisatie, team of afdeling.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

1 beoordeling voor Future Proof Management Assistant Training

  1. Anoniem – Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden – locatie Leeuwarden

    Hele fijne cursus

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen