Excel cursus

Bel Mij Offerte aanvragen

Over de Excel cursus

In-company Excel cursus waarin je leert om slim, snel en prettig te werken met Excel.

Beschrijving

Haal je echt wel het maximale uit Excel? AVK biedt je een maatwerk cursus Excel op jouw eigen locatie. Stel jouw eigen groep collega’s samen, of volg bijvoorbeeld met de hele afdeling een cursus Excel. In deze cursus Excel leer je precies datgene wat je nodig hebt voor jouw werkzaamheden.

Excel cursus op maat

De Excel cursus is gebaseerd op 100% maatwerk en worden geheel afgestemd op de behoeften en verwachtingen van jou en jouw collega’s. Onze trainers en consultants zijn experts op het gebied van Excel en begeleiden cursisten indien gewenst ook op de eigen werkplek. Excel cursussen zijn in overleg onder te verdelen in verschillende levels; van beginners tot gevorderden.

Je zult zien, Kwaliteit & Maatwerk hoeft niet duur te zijn.

In-company Excel cursus

Onze cursussen worden in-company verzorgd. Dus onze trainer komt naar jouw locatie. Indien gewenst kunnen wij een cursusruimte in de buurt regelen of laptops verzorgen voor de deelnemers aan de Excel cursus.

AVK is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in slimmer en effectiever werken op kantoor. Onze cursus leiders zijn expert in Excel en worden hoog beoordeeld door onze deelnemers.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Bekijk ook onze andere Office 365 trainingen.

Excel thema cursus

Een cursus Excel op maat kan ook worden samengesteld op basis van een thema. Hieronder enkele voorbeelden van thema Excel cursussen die wij de afgelopen periode hebben verzorgd:

Wij verzorgen cursussen voor alle Excel versies: 2003 - 2007 - 2010 - 2013 - 2016 - 365

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Excel cursus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Vanaf € 69,- p.p. (excl. BTW)

Inclusief naslagwerk en certificaat.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen waarin we je vooral leren om nog slimmer te werken met Office. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen