Digital Savvy Assistant Training

Bel Mij Offerte aanvragenBrochure
(9 klantbeoordelingen)
(9 klantbeoordelingen)

In deze training behandelen we de nieuwste (digitale) ontwikkelingen in het secretaresse vak. Wat betekent de opkomst van alle opkomende technologie voor de secretaresse / managementondersteuner, en hoe blijf je bij?

Beschrijving

In de Digital Savvy Assistant Training behandelen we de nieuwste (digitale) ontwikkelingen in het secretaresse vak. Wat betekent de opkomst van alle opkomende technologie voor de secretaresse/managementondersteuner, en hoe blijf je bij?

In 4 dagdelen inzicht in en bewustwording van de toekomst van je vak

Secretaresses zijn professionals! En net als bij alle andere professionals is het noodzaak om bij te blijven in jouw vak. Je volgt alle trends en ontwikkelingen, en doet aanbevelingen binnen je organisatie. Technologieën als sprekende assistenten, Office 365 en artificial intelligence (AI) volgen elkaar in hoog tempo op. Welke invloed heeft dat op jouw functie en organisatie? Met de juiste blik in de toekomst kun je tijdig anticiperen.

In 4 dagdelen geven we een inkijk in de toekomst van je vak. Met interactieve elementen ga je met de groep aan het werk, krijg je inzicht, en word je bewust van de rol die jij als secretaresse / managementondersteuner in de toekomst hebt. Maak jezelf Digital Savvy!

Wat leer je in de training Digital Savvy Assistant?

 • De nieuwste ontwikkelingen in de digitale wereld
 • Bewustwording van de ontwikkelingen om je heen
 • Tijdig kunnen anticiperen en excelleren in jouw vak

Deze training bestaat uit 4 dagdelen van 4 uur, en wordt gegeven door 2 trainers, die tijdens dit dagdeel elkaar steeds afwisselen en actief met jullie aan de slag gaan. Aan deze interactieve bijeenkomst kunnen maximaal 20 deelnemers deelnemen.

Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan! Wij helpen je graag verder.

Nog slimmer werken op het secretariaat? Bekijk dan ook onze andere trainingen.

De training wordt op maat samengesteld en specifiek toegespitst op jouw organisatie. Enkele van de hoofdonderwerpen:

 • Samenwerkplatforms Office 365 & Teams, Google apps
 • Social platforms Facebook, Instagram, Twitter, etc.
 • Gadgets, Apps en Kunstmatige Intelligentie
 • Veiligheid & Privacy, de AVG en assistant….wat is je rol
 • Outlook & OneNote features voor de assistant

In 4 dagdelen geven we een inkijk in de toekomst van je vak. Met interactieve elementen ga je met de groep aan het werk, krijg je inzicht, en word je bewust van de rol die jij als secretaresse / managementondersteuner in de toekomst hebt.

Deze training bestaat uit 4 dagdelen van 4 uur, en wordt gegeven door 2 trainers, die tijdens dit dagdeel elkaar steeds afwisselen en actief met jullie aan de slag gaan. Aan deze interactieve bijeenkomst kunnen maximaal 20 deelnemers deelnemen.

Maatwerk in-company training

AVK is gespecialiseerd in op maat gemaakte trainingen bij jou op locatie. De exacte inhoud van de Digital Savvy training wordt in overleg met jou en jouw team samengesteld.

Wij bieden maatwerk thematrainingen voor alle afdelingen in jouw organisatie. Onderwerpen uit de verschillende secretariaat trainingen zijn onderling uitwisselbaar. Je hebt dus altijd de juiste training voor jezelf, jouw organisatie, team of afdeling.

Voor onze trainingen is geen vooropleiding vereist. Het niveau en de duur van de training wordt in samenspraak vastgesteld. Voorbereiding en zelfstudie worden indien wenselijk in een maatwerk offerte vastgesteld. Bij standaard (online) klassikale trainingen is geen zelfstudie vereist.

9 beoordelingen voor Digital Savvy Assistant Training

 1. Andrea E. Feldhoffer – Tilburg University, Fiscal Institute Tilburg

  De training was goed te volgen. De docent geeft heldere uitleg, het is fijn om te luisteren.
  Ik vind de duur van de training te lang en te weinig pauzes. Het is bekend dat je beter kan leren en informatie kan opnemen als je vaker een korte pauze neemt.

 2. Renée van Roosmalen – Tilburg University

  Zeer heldere uitleg en toelichting wat de mogelijkheden zijn met Teams.

 3. Floor Kerstman – UvT – Tranzo

  Leerzaam en prettig.

 4. Anoniem – Het Noordik

  Interessante training. Een verbeterpunt is misschien bij deze training, om deelnemers ook zelf een VR-bril te laten ervaren hoe dat is o.i.d. Dat maakt de training nog interactiever.
  Veel tips gekregen, die ik zowel zakelijk als privé kan gebruiken.

 5. Johan Wessels – Het Noordik Vroomshoop

  positieve training met genoeg input.

 6. Anoniem – Het Noordik

  interessant en interactief.

 7. Joyce Jagt – Holsbeke (UT)

  Ge-wel-dig! Ik was een scepticus maar ik ben helemaal enthousiast. Ik heb ontzettend veel geleerd en ben veel bewuster met mijn werk bezig. Thanks Andres, Inge en Marianne! De trainers zijn heel enthousiast en hebben veel voorbeelden. Ik geef het een 9 omdat ik het een 10 vind als we ook echt iets “doen” om direct sneller te kunnen werken.

 8. Alice Kragt

  Kundige docenten, maken van je cursusdag een klein feestje op een zeer inspirerende manier.

 9. Lorette Bosch (University of Twente)

  Erg leuk en interessant. Ik heb in de evaluatie een 9 gegeven! Een stukje bewustwording bij de AVG. Handige tips en tools gekregen. Alle trainers hadden een zeer prettige manier van presenteren waarbij telkens voldoende ruimte was om vragen te stellen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragenBrochure

Je investering

Vanaf € 79,- p.p. (excl. BTW en eventuele voorbereiding)

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer(s) afgestemd.

Vraag direct een gratis offerte aan op basis van jouw specifieke wensen!

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen