2 minuten leren – Privacy en Security Bewustwording

Bel Mij Offerte aanvragen
(2 klantbeoordelingen)
(2 klantbeoordelingen)

Wist jij dat om AVG compliant te zijn, alle collega’s op de hoogte moeten zijn van de AVG spelregels? In deze activerende videoreeks leer je wat jouw rechten zijn en ook wat de rechten zijn van jouw klanten, leveranciers en collega’s.
Ontvang korte video’s van een AVK coach direct in je mailbox en leer op een effectieve manier de AVG spelregels.

Beschrijving

Wist jij dat om AVG compliant te zijn, alle collega’s op de hoogte moeten zijn van de AVG spelregels? In deze activerende 2 Minuten Leren videoreeks maak je kennis met Privacy en Security bewustwording. Je leert wat jouw rechten zijn en ook wat de rechten zijn van jouw klanten, leveranciers en collega’s. Ook nemen we je mee in enkele veel voorkomende risico’s.

Ben jij en/of zijn jouw collega’s op de hoogte van de AVG rechten en plichten? in deze 2 minuten leren videoreeks word je meegenomen in het AVG jargon, leer je wat een datalek is en leer je een phishing e-mail beter herkennen in korte, activerende videoboodschappen. Lees hieronder meer over AVG bewustwording en trainingen over privacy bewustwording.

Wat is 2 Minuten leren: Privacy en Security Bewustwording Videocoaching?

2 Minuten leren is een door AVK ontwikkelde Videocoaching reeks. Je ontvangt in een vast ritme korte videoboodschappen van ongeveer 2 minuten. Ideaal als aanvulling op een training Security Awareness. Elke video geeft je een klein beetje meer kennis van de AVG en wat jij ermee moet doen. Na het volgen van de hele reeks ben je weer helemaal bij op het gebied van privacy en security. Je maakt kennis met AVG jargon en wordt op een leuke manier aan het werk gezet met deze kennis.

De videoreeks is praktisch ingestoken met voorbeelden uit de alledaagse praktijk. Onze online leren module is bedoeld voor iedereen die met persoonsgegevens werkt binnen een organisatie.


Lees hier meer over het borgen van kennis en waarom de ‘2 minuten leren’ methode zo effectief is.

Waarom 2 minuten leren videocoaching?

Bij AVK geloven we dat ‘leren en ontwikkelen’ een voortdurend proces is en dat een combinatie van ‘klassikaal leren’ en dagelijks werken aan je ontwikkeling, bewezen succesvol is. Maak kennis met deze makkelijke en leuke manier van leren. De Privacy en Security Bewustwording module bestaat uit korte video’s die je verspreid over 2 maanden direct in je mailbox ontvangt. In de video’s krijg je voorbeelden en tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Zo neem je dagelijks een kleine stap waardoor de kennis veel beter blijft hangen en je werkwijze als vanzelf wordt aangepast.

Als je 2 maanden zeer bewust bezig bent met het leren van iets nieuws en het aanpassen van je werkwijze, dan wordt het onderdeel van je systeem en gaat het voortaan automatisch.

De 21 video's in deze reeks zijn onderverdeeld in de volgende onderwerpen:

 1. AVG 2 minuten leren een korte introductie
 2. Wat is de AVG
 3. Jouw rechten in de AVG
 4. AVG Compliant zijn
 5. Datalekken
 6. AVG rechten en plichten
 7. Beperking van de verwerking
 8. AVG, bewaartermijnen en bewaren
 9. Wat zijn precies persoonsgegevens en opruimen
 10. Bijzondere persoonsgegevens
 11. Externe verwerkers en de verwerkersovereenkomst
 12. Datalekken melden
 13. Welke gegevens moet je verzamelen wanneer je een datalek ontdekt
 14. Het verwerkingsregister en beveiligingsincident register
 15. Spoofen en Phishing
 16. URL's en domeien herkennen
 17. URLs spoofen
 18. Cookies
 19. Onveilige wifi (incl DNS)
 20. Het wachtwoorden dilemma
 21. Samenvattend

Maatwerk videocoaching, eLearning en trainingen

Wil je als team werken aan de algemene kennis over de Privacy en Security en hoe hier binnen jouw organisatie mee omgegaan wordt? AVK biedt een totaalbegeleiding aan die jouw organisatie op een boeiende en inspirerende manier meeneemt in de wereld van Privacy, Security en de AVG. Van onze interactieve Privacy en Security PubQuiz tot onze klassikale Security Awareness training in combinatie met ons '2 Minuten Leren' plan staat garant voor zorgvuldig opgedane en geborgen kennis.  Zowel de PubQuiz, klassikale training en de 2 minuten leren reeks is geheel op maat aan te passen aan de wensen van de organisatie.

Maar je kunt ook een geheel eigen maatwerk eLearning module door ons laten ontwikkelen! Neem hierover gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

2 beoordelingen voor 2 minuten leren – Privacy en Security Bewustwording

 1. Anoniem – ICSadviseurs

  Leerzame training, kort maar krachtig, met een duidelijk doel.

 2. Anoniem – ICSadviseurs

  Verhelderend.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bel Mij Offerte aanvragen

Je investering

Losse accounts: € 24,95,- p.p.

Korting: in combinatie met een (online) klassikale training bedraagt de investering slechts €15,- (excl. BTW).

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen