Slimmer Werken met AVK
Slimmer Werken
Slimmer Werken &
Slimmer Samenwerken

Slimmer Werken met AVK Training & Coaching

Wij zijn AVK, een trainings- en adviesbureau gespecialiseerd in maatwerk in-company trajecten op het gebied van slimmer werken. Het is al sinds 1984 onze passie om het werk slimmer te maken. 

Het is onze intrinsieke drijfveer bij te dragen aan slimmer werken en slimmer samenwerken, in verbinding met jezelf en je team. Wij geloven er in dat wanneer mensen in beweging komen en nieuwsgierig blijven, ze meer energie, plezier en geluk op het werk ervaren. Immers:

"Als je blijft doen wat je gisteren deed, dan blijf je krijgen wat je gisteren kreeg."

Als AVK geven we invulling aan het gevoel dat veel mensen hebben: "Dit moet toch slimmer kunnen?". Het zit in ons AVK-DNA om mensen mee te nemen in het proces om het werken efficiënter, effectiever en bovenal leuker te maken. Wij geloven dat deze manier van werken altijd mogelijk is. Men kan immers het beste functioneren als “verbinding, autonomie en kennis” goed in balans zijn. Wij helpen organisaties het "dit moet toch slimmer kunnen"-gevoel om te zetten in acties om het werk nog efficiënter en effectiever te maken, met een juiste dosis werkgeluk en zingeving.

Onze kernwaarden zijn:

  • Deskundig in slim samenwerken
  • Mensgericht
  • Vooroplopen in ontwikkelen

Onze slimmer werken specialismen zijn: 

  • Microsoft 365 en digitale vaardigheden
  • Compliant werken: privacy, security en informatiebeheer
  • Digitaal vitaal werken
  • De ontwikkelingen van het vak van de assistent (secretaresse)
  • Team effectiviteit

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring om dit soort projecten in goede banen te leiden naar volle tevredenheid van onze klanten in het verleden. 

Als je blijft doen wat je gisteren deed,
dan blijf je krijgen wat je gisteren kreeg.

Is dat wat je wilt? Of wil je met je organisatie, afdeling of team ook slimmer gaan werken?

Slimmer werken met AVK Training & Coaching