Over ons

Het hart van AVK

AVK Training & Coaching (voorheen Adviesgroep Voor Kantoorinnovatie) is een familiebedrijf waar vertrouwen, innovatie, ontwikkeling en samenwerken erg belangrijke waarden zijn, al sinds 1984. Wij geloven dat men het beste functioneert als “verbinding, autonomie en kennis” goed in balans zijn. Bij vrijwel iedereen leeft het onderbuikgevoel "dit moet slimmer kunnen". Wij helpen organisaties dit gevoel om te zetten in acties om het werk nog efficiënter te maken.

Als AVK staan we iedere dag met veel energie voor het stimuleren, inspireren en motiveren, om het allerbeste uit jou als professional, jouw team en daardoor jouw organisatie te halen.

Uit onze jarenlange ervaring hebben wij kunnen concluderen dat met extra begeleiding het werken op kantoor sneller, slimmer en leuker kan worden, met als gevolg dat de medewerkers meer werk verrichten in een kortere tijd en dit ook met veel meer plezier en toewijding doen. Dit alles zorgt voor hogere productiviteit en positieve energie. Dit is weer terug te zien aan de gezondheid/vitaliteit van de medewerkers en de resultaten.

 

AVK medewerkers-2022-05

Slimmer Werken met AVK

Als je blijft doen wat je gisteren deed, dan blijf je krijgen wat je gisteren kreeg...
Is dat wat je wilt? Of wil je met je organisatie, afdeling of team ook slimmer gaan werken?

Wie zijn wij? De mensen achter AVK Training & Coaching