000 AVK_Header_back
Ontwikkelings-
trainingen

Ontwikkelingstrainingen

'Blijf jezelf en je team ontwikkelen'

In deze maatwerk ontwikkelingstrainingen leer je jezelf te profileren, je kwaliteiten te gebruiken en gezien te worden. Daarnaast laten we zien hoe je makkelijker kunt samenwerken met je collega's in teamverband en leer je ieders persoonlijke kwaliteiten optimaal te benutten.

Verbeter jouw prestaties en die van je gehele team door effectiever samen te gaan werken. Hoe kun je optimaal profiteren van de verschillende kwaliteiten in het team? Hoe laat je medewerkers het best tot hun recht komen en hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op?

Pas nieuwe technieken en digitale werkprocessen toe. Ontwikkel jezelf als leider, maak je team zelfsturend en verhoog de teameffectiviteit zodat iedereen met de juiste dingen bezig is.

Klik op een van de onderstaande items om naar de desbetreffende trainingen te gaan:

Bekijk onze Directie & Management trainingen

Een paar maanden geleden hebben we intern besloten dat we eigenlijk meer wilde weten over de app Excel. Natuurlijk weten we allemaal, als je iets niet direct doet, dat je het waarschijnlijk helemaal niet meer doet. We hebben ons direct ingeschreven voor een training Excel bij AVK. Afgelopen week was het zo ver: de gevorderde Excel training van AVK.

Bij aanvang van de training hebben we eerst kennis gemaakt met de mede cursisten en de trainer. De trainer, Dick van den Boor, die we in ons bedrijf een prettige bruistablet zouden noemen, presenteert vol enthousiasme het ene na het andere Excel onderwerp. Van hoe data te analyseren tot het werken met macro’s. Als afsluiter hebben we aandacht gehad voor het onderwerp ‘doelzoeken’. Wat een mooie functie is dit!

Referentie: Xylem