000 AVK_Header_back
Ontwikkelings-
trainingen

Ontwikkelingstrainingen

'Blijf jezelf en je team ontwikkelen'

In deze maatwerk ontwikkelingstrainingen leer je jezelf te profileren, je kwaliteiten te gebruiken en gezien te worden. Daarnaast laten we zien hoe je makkelijker kunt samenwerken met je collega's in teamverband en leer je ieders persoonlijke kwaliteiten optimaal te benutten.

Verbeter jouw prestaties en die van je gehele team door effectiever samen te gaan werken. Hoe kun je optimaal profiteren van de verschillende kwaliteiten in het team? Hoe laat je medewerkers het best tot hun recht komen en hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op?

Pas nieuwe technieken en digitale werkprocessen toe. Ontwikkel jezelf als leider, maak je team zelfsturend en verhoog de teameffectiviteit zodat iedereen met de juiste dingen bezig is.

Klik op een van de onderstaande items om naar de desbetreffende trainingen te gaan:

Bekijk onze Directie & Management trainingen

Marianne heeft als coach en adviseur in de periode 2020-2021 een begeleidingstraject gedaan met het team bevlogen en hardwerkende managementassistenten. De organisatie was in verandering en vroeg om meer samenwerken over disciplines heen, pro-actief handelen en nee mogen zeggen.

Marianne heeft het team geholpen om de eigen kracht en de nieuwe mogelijkheden van deze verandering te vinden. Ze heeft daarbij oog voor de individuele belangen van medewerkers, mij als leidinggevende en organisatie. Zij weet op inspirerende en open wijze mensen in te laten zien dat het ook anders kan en wat dit hen persoonlijk en als team oplevert. Ze benadrukt daarbij de kracht van de medewerker zelf.

De gesprekken met Marianne waren altijd eerlijk, humorvol en meedenkend hoe een stap verder te komen. Maar soms ook confronterend en daarbij altijd de balans in de gaten houdend dat het team er wel samen uit moet komen.

Ik beveel Marianne van harte aan.

Referentie: CNV Connectief