000 AVK_Header_back
Ontwikkelings-
trainingen

Ontwikkelingstrainingen

'Blijf jezelf en je team ontwikkelen'

In deze maatwerk ontwikkelingstrainingen leer je jezelf te profileren, je kwaliteiten te gebruiken en gezien te worden. Daarnaast laten we zien hoe je makkelijker kunt samenwerken met je collega's in teamverband en leer je ieders persoonlijke kwaliteiten optimaal te benutten.

Verbeter jouw prestaties en die van je gehele team door effectiever samen te gaan werken. Hoe kun je optimaal profiteren van de verschillende kwaliteiten in het team? Hoe laat je medewerkers het best tot hun recht komen en hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op?

Pas nieuwe technieken en digitale werkprocessen toe. Ontwikkel jezelf als leider, maak je team zelfsturend en verhoog de teameffectiviteit zodat iedereen met de juiste dingen bezig is.

Klik op een van de onderstaande items om naar de desbetreffende trainingen te gaan:

Bekijk onze Directie & Management trainingen

Wij verzorgden een security awareness training voor Leve B.V.

Op een leuke, interactieve manier onze aandacht weten erbij te houden bij (toch wel) een taai onderwerp. Een 10! – J.K.
Een 9 voor de training en een 9 voor de trainer – Frank Kraakman
Prettig, goede afwisseling van theorie en praktijk. Handvatten die direct toe te passen zijn in praktijk, top! – Kim van den Reek
De training is nuttig geweest om de informatie weer eens onder de ogen te hebben, daarnaast vele tips gekregen om in de dagelijkse werkzaamheden door te voeren. Interactief en op een leuke manier een stoffig onderwerp besproken. – Tim Leeuwenkamp
Het was een leuke interactieve training. Bouke kon het heel boeiend vertellen. Een 10! – I.F.

Referentie: Leve