000 AVK_Header_back2
Secretariaat &
Management Ondersteuning

Secretariaat &
Management Ondersteuning

'Een goede assistant biedt toegevoegde waarde en verdubbelt daarmee de productiviteit van haar manager.'

Het vak secretaresse bevindt zich in een turbulente fase. Het vak is al jaren in ontwikkeling en het credo “u vraagt wij draaien” past steeds minder in het moderne tijdbeeld. Een modern secretariaat is namelijk agile (wendbaar), proactief, bij de tijd en vooral ook sparringspartner met toegevoegde waarde voor de organisatie.

Wil jij ook een futureproof secretariaat?

Wil jij ook meer impact maken, alleen nog bezig zijn met zaken die er écht toe doen, future proof business support bieden die waarde toevoegt voor jouw organisatie? Plan een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek geven we je inzicht in precies die ontwikkelpunten die ertoe bijdragen dat jij meer resultaat behaalt. Je kunt ook gelijk inschrijven voor een van onze ontwikkelprogramma’s.

Bekijk onze Future Proof Management Assistant training

Of klik hieronder op de knop om naar het overzicht te gaan van al onze Secretariaat trainingen. Zoals Zelfleiderschap, Lean werken op het secretariaat, Agile & Scrum of de Next Level Secretaresse.

Wil jij ook slimmer werken op het secretariaat?

Wij verzorgen diverse trainingen voor WonenBreburg. Onder andere trainingen als Microsoft 365 en Lean werken op het secretariaat.

Cynthia Tjon – WonenBreburg
Al eerder trainingen gehad van de trainers van AVK (Via Management Support). Ook deze training heb ik zeker als leuk ervaren. Ik ben blij dat mijn collega’s mijn aanbeveling hebben aangenomen!

Referentie: WonenBreburg

Wij verzorgen diverse secretariaat trainingen voor Rechtbank Overijssel.

Prettig en veel tips gekregen! – D. R
Het was een prettige, interessante en leerzame training! – J. V
Heel leerzaam! – Anita de Pater

Rechtspraak logo
Referentie: Rechtbank Overijssel

Slimmer werken op het Secretariaat met AVK Training & Coaching