000 AVK_Header_back2

Secretariaat &
Management Ondersteuning

Wat leuk dat je naar aanleiding van de NVDm informatiemarkt een bezoekje brengt op onze website! Op deze pagina hebben we de belangrijkste informatie samengevat over trainingen en coachingtrajecten voor jou als managementondersteuner. We raden aan om je meteen in te schrijven voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je een paar keer per jaar handige tips & tricks in je mailbox en blijf je bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trainingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Of volg ons op een van onze social media kanalen:

Wil jij ook slimmer werken op het secretariaat?

Training & Coaching

'Een goede assistant biedt toegevoegde waarde en verdubbelt daarmee de productiviteit van haar manager.'

AVK is al bijna 40 jaar gespecialiseerd in maatwerk in-company trainingen voor management ondersteuners. Lees meer over onze werkwijze en drijfveer om het secretariaat futureproof te maken!

Het vak secretaresse bevindt zich in een turbulente fase. Het vak is al jaren in ontwikkeling en het credo “u vraagt wij draaien” past steeds minder in het moderne tijdbeeld. Een modern secretariaat is namelijk agile (wendbaar), proactief, bij de tijd en vooral ook sparringspartner met toegevoegde waarde voor de organisatie.

Wil jij ook een futureproof secretariaat?

Wil jij ook meer impact maken, alleen nog bezig zijn met zaken die er écht toe doen, future proof business support bieden die waarde toevoegt voor jouw organisatie? Plan een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek geven we je inzicht in precies die ontwikkelpunten die ertoe bijdragen dat jij meer resultaat behaalt. Je kunt ook gelijk inschrijven voor een van onze ontwikkelprogramma’s.

Bekijk onze Future Proof Management Assistant training

 

Slimmer werken op het Secretariaat met AVK Training & Coaching