Uncategorized

Gratis Webinar: lesgeven op afstand op school

Op afstand lesgeven voor scholen

Ook tijdens deze tweede lockdown waarin alle scholen hun deuren weer moeten sluiten willen wij graag helpen! Wij bieden kosteloos drie Webinars aan over op afstand lesgeven met MS Teams. Ondanks dat er door velen al meer of minder ervaring mee is opgedaan, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van handige tips of nieuwe toepassingen. Want er is behoorlijk wat veranderd in Teams sinds ons vorige Webinar in maart. 

In onze gratis Webinars zetten wij ons graag in om scholen te helpen met de mogelijkheid om klassikaal les te geven op afstand met MS Teams (Microsoft Office 365). We beginnen met een algemeen Teams Webinar, gevolgd door Teams voor speciaal en primair onderwijs. We sluiten af met een Teams Verdieping Webinar waar we dieper ingaan op handige nieuwe functies.

De eerste 2 Webinars zijn al geweest, deze kan je op deze pagina terugkijken. Later zal ook de Teams Verdieping hier terug te zien zijn.

Terugkijken: Lesgeven met MS Teams (4 januari – 16.00 tot 17.00 uur)

Terugkijken: Lesgeven met MS Teams voor speciaal en primair onderwijs (4 januari – 19.30 tot 20.30 uur)

Digitaal lesgeven aan kinderen van speciaal en primair onderwijs vraagt om een andere manier van uitleg. Ook hierin willen wij helpen om de lessen op een goede manier online te kunnen laten doorgaan.

Terugkijken: Les geven met MS Teams – Verdieping (5 januari – 16.00 tot 17.00 uur)