Evaluatieformulier

Bedankt dat je de tijd neemt om feedback te geven op een van onze diensten. Het helpt ons om deze in de toekomst nog beter af te stemmen op de wensen en verwachtingen van onze klanten. Heb je behoefte om ons meer feedback te geven? Dan ontvangen we graag een mail op info@avk.nl. Het is als vanzelfsprekend toegestaan het evaluatie formulier anoniem in te vullen. Vul dan bij de naam en e-mail velden anoniem@avk.nl in.

Let op: Helaas wordt Internet Explorer niet meer door Microsoft ondersteund en zal deze binnenkort uit Windows verdwijnen. Hierdoor kunnen nieuwere formulieren fouten genereren en downloads niet meer werken bij gebruik van Internet Explorer. We raden je aan om gebruik te maken van Microsoft Edge of Google Chrome, zeker als je een code hebt ontvangen voor het downloaden van naslagwerk.

  Evaluatieformulier


  12345678910


  12345678910


  12345678910


  JaNee


  JaAlleen anoniemNee

  LET OP: Controleer de volgende velden goed: naam, naam trainer, naam training en de trainingsdatum. Het certificaat wordt namelijk automatisch gegenereerd na het verzenden van dit formulier op basis van de door jou ingevoerde gegevens. Dit kan achteraf niet gewijzigd worden. Het verzenden kan even duren. Je hoeft maar 1x op de knop te klikken.