Nathalie van Dooren

Marketing & Sales Medewerker

"Werkgeluk is: van je werk je hobby maken! Dit vind ik terug bij AVK. Gedreven en bevlogen collega's maken van AVK een toporganisatie om voor te mogen werken."

 

Even voorstellen

Mijn naam is Nathalie van Dooren en sinds 2022 enthousiast gestart als sales en marketing medewerkster. In deze functies, kan ik met mijn enthousiasme en energie, mijn creativiteit vormgeven.

Bij AVK voelt het als een warm bad. De werkprocessen bevatten structuur en helderheid. Door de duidelijke communicatie en juiste werk-privé balans voelt het werk meer als een hobby… Persoonlijk geeft het hybride werken mij veel vrijheid en autonomie, wat bij mij als persoon past. En dat samen in een geweldig team.

Vanuit mijn jarenlange ervaring in commerciële functies weet ik hoe belangrijk het is om de mens centraal te stellen. Te luisteren waar de behoeften en de wensen liggen. Zelf vind ik het immers ook fijn om zo behandeld te worden. Daarnaast kan ik mijn (online) marketingkennis goed inzetten in deze functie.

Samen met onze kinderen en mijn partner woon ik in Weert. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te bewegen. Van crossfit, gewichtheffen, hardlopen tot yoga en wandelen in de natuur. Verder houd ik van lekker vers eten. Daarnaast heb ik mijn ZZP activiteiten (online marketing) en blijf ik mij persoonlijk ontwikkelen. Kortom, ik ben graag bezig maar vind ontspanning tussendoor net zo belangrijk.

Een investering in jezelf is de beste investering die je kunt doen. Behalve dat ik mijzelf hier kan blijven ontwikkelen vind ik het mooi dat ik kan bijdragen in de ontwikkeling van een ander. Want bij AVK leer je slimmer en efficiënter te werken en het beste uit jezelf te halen.