Kim van den Nieuwenhuijzen

T: 085-2083388
E: info@avk.nl

Trainer / Coach

“Ik heb een passie voor continu verbeteren. Het geeft mij veel energie als ik mensen iets kan leren, wat men direct toe kan passen in de praktijk.”

Even voorstellen

Mijn naam is Kim van den Nieuwenhuijzen, ik ben getrouwd met Jeroen en wij hebben 3 kinderen. Ik ben als trainer en coach op het gebied van lean, scrum, agile en kanban werkzaam voor AVK. Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest als directiesecretaresse bij een grote organisatie, wilde ik mijn kennis overbrengen aan andere managementondersteuners. Dit nadat ik mijn kennis had uitgebreid met de Lean Black Belt opleiding. Als Black Belt heb ik inmiddels bij verschillende organisaties processen mogen verbeteren. Tijdens mijn trainingen spreek ik daarom uit ervaring, wat als zeer prettig wordt ervaren.

Het is voor mij een voorrecht om deel uit te mogen maken van het enthousiaste en professionele AVK team. Ik ben terecht gekomen in een warm bad. Graag ontmoet ik je tijdens een training of workshop!

Profielschets

Kim is als trainer en consultant dagelijks bezig met het inspireren en motiveren van mensen, en het verbeteren van organisaties. Kim weet je op enthousiaste wijze mee te nemen in haar interactieve trainingen. Je kunt ervan op aan dat je met veel nieuwe kennis en boordevol praktische tips weer aan de slag gaat. Maar let op: Als je eenmaal anders gaat denken is er geen weg meer terug!