Ivo Boelens

Ivo Boelens

Ivo Boelens

T: 085 - 208 33 88
E: info@avk.nl

Trainer / Coach 

"Ik krijg energie van het ondersteunen van de persoonlijke ontwikkeling van mensen"

Even voorstellen

In mijn werk als trainer en coach richt ik mij vooral op gedragsverandering. Ik vind het belangrijk en erg leuk om professionals in beweging te brengen, zodat zij hun resultaten effectiever behalen. Hen helpen te onderzoeken of zij iets kunnen veranderen of kunnen toevoegen aan de normale, dagelijkse manier van werken en omgang met klanten, collega’s of andere samenwerkingspartners. Vaak kunnen mensen veel meer voor elkaar krijgen dan zij denken! Door persoonlijk leiderschap te tonen, initiatief te nemen, ondernemend te zijn kun je je waarde voor je organisatie verhogen.

Ik vind het ideaal als er bij trainingen en coaching een goede mix is van theorie en praktijk. De deelnemers steken dan inhoudelijk veel op én kunnen de link leggen naar hun eigen praktijk. Want: inzicht is leuk, maar wat ga je ermee doen? Het (her)kennen van je eigen drijfveren én die van je gesprekspartners vind ik hierbij belangrijk.

Ik geef bij AVK verschillende trainingen waarbij effectief gedrag centraal staat, zoals: Effectief beïnvloeden, Persoonlijk leiderschap, Communicatie en samenwerking, Netwerken en Draagvlak creëren.

Ik geloof dat elke training maatwerk moet zijn. Graag ga ik dan ook het gesprek met jou aan om de ontwikkelingen binnen jouw organisatie te bespreken en samen te onderzoeken hoe wij hierbij kunnen helpen.

 

Profielschets

Ivo krijgt energie van het ondersteunen van de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Bij AVK gaat het om slimmer werken; houding en gedrag is daarbij cruciaal. Het is de passie van Ivo om organisaties en medewerkers te helpen bij het verhogen van de prestaties door te investeren in effectief gedrag.

Hij creëert in zijn interactieve trainingen bewustwording, inzicht en de urgentie om daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan met het experimenteren met nieuw gedrag.

Als trainer bij AVK zet hij graag zijn jarenlange ervaring bij overheden, profit- en non-profitorganisaties in voor jou en jouw collega's.