Ella van Zaal

Ella van Zaal

Ella van Zaal

T: 085 - 208 33 88
E: info@avk.nl

Ella van Zaal - Trainer

"Mijn ruime ervaring in het secretariaat wil ik graag delen met anderen"

Even voorstellen

Ik ben Ella van Zaal, getrouwd en heb drie volwassen kinderen. In januari 2020 ben ik gestart als trainer bij AVK. Ik doe dit in deeltijd, naast mijn baan als management assistent bij een non-profit organisatie.
Na meer dan 40 jaar ervaring bij verschillende werkgevers als directiesecretaresse/personal assistent en alle ontwikkelingen in het secretaressenvak te hebben gevolgd, is het nu tijd voor een nieuwe stap. Ik wil mijn kennis op het gebied van het secretariaat overdragen aan vakgenoten.

Ik waardeer het zeer dat ik deze kans krijg om mij verder te ontwikkelen als trainer bij het professionele team van AVK.

Profielschets

Ella krijgt er energie van om nieuwe programma's te leren en uit te leggen aan vakgenoten. Waar anderen terughoudend zijn of afhaken, ziet zij de uitdaging om een nieuwe werkwijze of kantoorprogramma onder de knie te krijgen. Zij heeft een HBO-opleiding Informatiedienstverlening- en Management gevolgd, waarbij zij haar kennis op het gebied van digitale archivering heeft vergroot. Microsoft Office en SharePoint hebben geen geheimen meer voor haar.