Britt van Houts

Britt van Houts

Marketing & Commercieel medewerker

“Het adviseren en ondersteunen van de klant geeft mij veel voldoening”

 

Even voorstellen

Ik ben Britt van Houts en sinds mei 2021 werkzaam bij AVK als Marketing & Commercieel medewerker. Ik woon in Bergeijk, op korte afstand van AVK, wat natuurlijk handig is op de dagen dat ik naar kantoor ga. Maar een van de fijne dingen bij AVK is dat ze het hybride werken juist enorm ondersteunen! Daardoor ben je enorm flexibel en blijft je werk en privé goed in balans.

Voordat ik bij AVK begon heb ik 5 jaar gewerkt als Marketing Communicatie Specialist. Een mooie functie waarin ik veel diverse projecten heb mogen begeleiden en uitvoeren. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik het klantcontact ook erg leuk vind. Het adviseren en ondersteunen van de klant geeft mij veel voldoening en dat is iets wat ik meer wilde doen. Met de combinatiefunctie van Marketing & Commercieel medewerker heb ik de perfecte mix gevonden tussen Marketing en Commerciële werkzaamheden.

De collega’s vormen een hecht team, die echt voor elkaar klaarstaan. De samenwerking, zowel fysiek als online, verloopt hierdoor erg fijn!