AVK activeert Waarom
AVK activeert 'Waarom?'

AVK Trainers en coachesDe wil om te veranderen vormt de basis voor succesvolle vernieuwing.

En met AVK weet je jezelf gesteund door mensen die deze wil binnen jouw organisatie weten te voeden. En zeker zo belangrijk, mensen die deze honger naar vernieuwing weten te stillen. Met AVK beschik je over een veelheid aan ingrediënten (kennis, inzichten en ondersteuning) om het voor jou vernieuwende gerecht samen te stellen. Of het nu gaat om een maatwerk begeleidingstraject in Microsoft 365 of het ontwikkelen van jouw team, AVK zorgt ervoor dat mensen het maximale eruit weten te halen. Daarbij moet duidelijk zijn dat de honger blijft. Want ook in de nabije toekomst moeten we elkaar de ‘waarom-vraag’ blijven stellen.

Stel jezelf de vraag: Waarom doen we dat?

Een eenvoudige vraag die mensen laat nadenken over hetgeen we dagelijks doen. Want ja, zo nu en dan is het zinvol om routines in twijfel te trekken. Ogen van buitenaf kunnen hierbij ondersteunen, maar het is onze overtuiging dat vernieuwing pas succesvol wordt, als het vanuit de organisatie zelf komt. Als het door de mensen wordt gedragen. En sterker nog, verbetering kan een continu-proces worden als mensen zichzelf en elkaar met enige regelmaat de ‘waarom-vraag’ durven te stellen.

Ga opgefrist vooruit

De ontwikkeling van moderne werkprocessen heeft mede dankzij de techniek een enorme vlucht genomen. Slimmer samenwerken is de kernspreuk van dit moment. Meer doen in minder tijd en plaats- en tijdonafhankelijk werken. Hierdoor komen werk en privé meer in balans, zijn werknemers meer betrokken en beter op elkaar ingespeeld. Hoewel we een langdurige samenwerking nastreven, beogen we als AVK snel resultaten te boeken voor onze opdrachtgevers. Onze resultaatgerichte werkwijze zorgt voor doorwrochte en snelle successen. Juist door periodiek de waarom-vraag te stellen kun je met relatief kleine aanpassingen iedere keer opgefrist vooruit.

Geschikte momenten om ‘WAAROM’ te activeren

We gaan overstappen naar Microsoft 365 met ons bedrijf of organisatie

Onze afdelingen worden samengevoegd

We willen de toegevoegde waarde van onze afdeling zichtbaar maken

We willen meer focus in ons (team)werk

We willen het secretariaat toekomstbestendig maken                 

We willen dat we digitaal veilig werken
en digitaal fit blijven

Slimmer Werken

Als je blijft doen wat je gisteren deed, dan blijf je krijgen wat je gisteren kreeg...
Is dat wat je wilt? Of wil je met je organisatie, afdeling of team ook slimmer gaan werken?

AVK Training & Coaching | AVK activeert Waarom